به گزارش خبرنگار ایرنا سید عبدالله طباطبایی در مراسم راهاندازی دستگاه ام. آر.آی بیمارستان سبلان تامین اجتماعی اردبیل گفت: تا قبل از شیوع ویروس کرونا بسیاری از ما متوجه زحمات کادر درمان نبودیم. اما این ویروس تلنگری به جامعه بشری زد و مشخص شد که این عزیزان ایثار و مجاهدت میکنند تا جایی که بسیاری از آنها به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل اضافه کرد: واقعیت این است که دشمن بعد از شکست در جنگ سخت روی به جنگ نرم شده و به تروریسم درمانی و دارویی روی آورده است که مصداق بارز آن هم رویکرد آنها در ماجرای مقابله با ویروس کرونا است.
وی افزود: در جریان مقابله با ویروس کرونا، این کشورها واکسن را در اختیار دیگر کشورها ندادند و تلاش کردند از آن به عنوان یک منبع درآمد استفاده کنند تا اینکه دانشمندان و نخبگان جوان ما وارد عرصه شده و ضمن دستیابی به فرمول ساخت واکسن کرونا در این عرصه جزو برترینها شدند.
طباطبایی خاطرنشان کرد: این کشورها میخواستند برای کشورهای جهان سوم چاه بکنند ولی خودشان هم در آن گرفتار شدند هرچند برای ما هم مشکلات و گرفتاریهایی ایجاد کردند.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل با اشاره به پیشرفتهای ایران در عرصه علمی گفت: اخیرا ایران با ساخت توربین جزو معدود کشورهای دارنده این تکنولوژی شد.قبل از این در حوزههای هوافضا، ماهواره و بهداشت و درمان هم دانشمندان ما پیشرفتهای بزرگی دست یافته بودند.
وی خاطرنشان کرد: در ماجرای اغتشاشات اخیر ما متوجه شدیم و یادمان آمد که زنان ایرانی چقدر پیشرفت کرده اند و در بخشهای مختلف اعم از تعداد دانشمند، دانشجو، متخصص و مقاله نویسی از بسیاری از کشورها جلوتر هستیم.
طباطبایی ضمن انتقاد از خودتحقیری و بدبینی در داخل گفت: ما عینکمان را پاک نکرده و آنطور که باید نگاه نمی کردیم و از داشته های خودمان غافل شده بودیم. در حالی که باید متوجه باشیم که در عرصههای مختلف علمی و صنعتی و تولید علم در سالهای اخیر از چه رتبهای به چه رتبه ای صعود کردیم.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل اضافه کرد: این پیشرفتها با مجاهدتهای علمی شبانه روزی جوانان و ایثارگری شهدایی مانند شهید احمدی روشن، فخری زاده،شهریاری به دست آمده و جوانان ما ثابت کردند که ما میتوانیم.
طباطبایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مدیر بخش درمان باید فقط دغدغه درمان داشته باشد، ما به عنوان مدعی العموم این مطالبه را داریم که اطبا باید وضعیت ثبات داشته باشند و برای تهیه اقلام مورد نیاز دغدغه ذهنی نداشته باشند.
وی افزود: کسی ادعا نمی کند همه چیز به وفور وجود دارد ولی تا حد امکان باید ذهن و دغدغه مدیران بخش درمان،رسیدگی به بیماران، مدیریت درمان و بیمه و تامین اجتماعی باشد نه مدیریت سختافزار، و اگر اینطور باشد حتماً مردم آسیب میبینند.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل با بیان اینکه باید دسترسی شهروندان به خدمات بهداشتی و درمانی در همه مناطق استان افزایش یابد، گفت: در صورت ایجاد مراکز جدید، مراجعات مردم روانتر شده و اصطکاک کارکنان بخش درمان کمتر میشود.
وی با تاکید بر لزوم حفظ سرمایه انسانی یادآورشد: سرمایه ما تجهیزات و امکانات سخت افزاری نیست، بلکه کارکنان، اطبا و پرستاران حوزه درمان و بیمه هستند و نباید اینها را فرسوده و خسته کرده و از انگیزه بیندازیم.
طباطبایی با بیان اینکه باید قدر داشتههای خود را بدانیم، تصریح کرد: بزرگترین داشته ما نخبگان و جوانان هستند که در حوزههای مختلف از جمله مراکز درمانی به بیماران خدمات ارائه میکنند.
نظر شما