ابراهیم شاکری زاده روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: تقویت، بهبود و تکمیل داده های اداری و زیرساخت های سرشماری عمومی نفوس و مسکن، کاهش هزینه ها و نیاز نداشتن به مراجعه حضوری ماموران آمارگیر به منازل و اماکن از دیگر مزایای این طرح ملی است که طبق مصوبه ۲۴ اردیبهشت سال ۱۳۹۹ هیات وزیران این طرح در سال ۱۴۰۵ انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: آمارگیری به صورت عملیات میدانی و مراجعه به درِ منازل انجام نمی شود و از بار پاسخگویی فرم ها برای خانوارها در این روش کاسته شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی هرمزگان یادآور شد: شهر درگهان در جزیره قشم به عنوان پایلوت انتخاب شده است لذا با فراخوان عمومی، افراد ۱۵ ساله و بالاتر خانوارهای این شهر تا پایان دیماه جاری باید به سامانه اعلام تغییر نشانی ثبت احوال به آدرس https://www.ncr.ir مراجعه و با درج یا تایید اطلاعات شامل آدرس محل سکونت و مشخصات فردی اقدام کنند.
وی اظهار کرد: اتباع غیرایرانی ساکن درگهان قشم هم به مانند خانوارهای ایرانی به پایگاه داده اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور به نشانی kanoonnobat.ir مراجعه و اقدام به ثبت اطلاعات نشانی و فردی خود کنند.
شاکری زاده یادآور شد: اجرای طرح سرشماری در کشور بیش از ۶ دهه سابقه دارد و از سال ۱۳۳۵ سرشماریهای نفوس به روش سنتی در فواصل زمانی پنج یا ۱۰ ساله اجرا می شد.
گفتنی است؛ ۳۷ شهر از ۳۱ استان کشور به صورت آزمایشی برای طرح آزمایش سرشماری ثبتی «مبنا» انتخاب شده که از استان هرمزگان، شهر درگهان قشم مشمول این طرح است.
اجرای طرح آزمایشی سرشماری ثبتی مبنا با همکاری مرکز آمار ایران، سازمان ثبت احوال، اداره امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور، شرکت پست، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، وزارت راه و شهرسازی (مدیریت مرتبط با سامانه املاک و اسکان و تعیین محدوده شهرها)، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانها، شهرداریها و دهیاریهای منتخب در استانها، دفاتر سیاسی و تقسیمات کشوری، ادارات اتباع استانداریها و فرمانداری های مشمول اجرای طرح در حال برگزاری است.
نظر شما