به گزارش ایرنا از ایندیا تودی، نخست وزیر پاکستان شنبه شب در آستانه برگزاری کنفرانس اهداکنندگان خواستار حمایت بیشتر جامعه بینالمللی شد.
وی گفت، پاکستان به حدود ۳۰ میلیارد دلار برای تامین نیازهای کوتاه مدت و بلندمدت سیل زدگان سال گذشته که حدود ۱۷۰۰ قربانی گرفت، نیاز دارد.
بیش از ۳۳ میلیون نفر به دلیل وقوع سیل بزرگی که تابستان گذشته در پاکستان رخ داد آسیب دیدند.
اظهارات شریف در حالی بیان شد که وی در آستانه کنفرانس بینالمللی که به میزبانی مشترک پاکستان و سازمان ملل در روز دوشنبه در ژنو برگزار میشود، به دنبال حمایت جامعه جهانی است.
شریف در مقالهای در روزنامه انگلیسی گاردین نوشت که نقشه راه جامع بازسازی پس از سیل که قرار است در کنفرانس ارائه شود با کمک بانک جهانی، سازمان ملل متحد، بانک توسعه آسیایی و اتحادیه اروپا تهیه شده است.
وی تاکید کرد که این نقشه راه، اساساً واکنش دوجانبه برای مقابله با خسارات سیل را پیش بینی میکند.
شریف گفت، بخش اول مربوط به مواجهه با چالشهای فوری بازسازی است که به دستکم بودجه ۱۶.۳ میلیارد دلاری در یک دوره سه ساله نیاز دارد.
وی اضافه کرد که پاکستان نیمی از این بودجه را از منابع خود تامین خواهد کرد، اما "برای پر کردن شکاف، روی کمک مستمر شرکای دوجانبه و چندجانبه خود حساب خواهد کرد. "
شریف استدلال کرد که بخش دوم چشم انداز بلندمدت پاکستان برای تغییر شرایط آب و هوا را ترسیم میکند که به سرمایهگذاری ۱۳.۵ میلیارد دلاری در یک دوره ۱۰ ساله نیاز دارد.
وی از رهبران جهان، نمایندگان سازمانهای توسعه بینالمللی و بشردوستانه و دوستان پاکستان خواست تا با کشوری که با یک بلای طبیعی دست و پنجه نرم میکند، اعلام حمایت و همبستگی کنند.
نخست وزیر پاکستان همچنین اعلام کرد که کنفرانس ژنو تنها آغاز یک سفر طولانی و دشوار است، اما یک نتیجه اساسی به میلیونها انسان در معرض خطر اطمینان میدهد که جامعه بینالمللی به آنها کمک خواهد کرد تا زندگی خود را بازسازی کنند.
به گزارش ایندیا تودی، هدف این کنفرانس جلب حمایت جامعه بینالمللی از مردم سیلزده است و پاکستان در تلاش برای حمایت از مردم آسیبدیده، برای دریافت حداکثر حمایت از جامعه بینالمللی، به طور گسترده لابی کرده است.
نظر شما