به گزارش ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» در گفت و گوی تلویزیونی با شبکه آفتاب با یادآوری سفر هیات دولت به استان مرکزی، افزود: رئیس جمهور به محض ورود به اراک، بلافاصله وارد شرکت آذرآب شدند و از کارگاههای راکد و تعطیل این شرکت بازدید و دستوراتی مبنی بر ضرورت تغییر مالکیت شرکت، تغییر سهامدار عمده شرکت و واگذاری سهام عمده به سهامدار و مالکیت واجد صلاحیت و اهلیت صادر نمودند که بعد از مدت کوتاهی به صورت کتبی ابلاغ شد.
وی ادامه داد: بخش عمده سهام شرکت صنایع آذرآب در فرآیند خصوصیسازی و به دنبال حوادث حقوقی متعددی که بر شرکت در سالهای پیش گذشته بود، به یکی از شرکتهای زیرمجموعه و اقماری بانک کشاورزی منتقل شد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شرکت صنایع آذرآب اراک از جمله شرکتهای سازنده تجهیزات نیروگاهی، تجهیزات مرتبط با صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع سیمان بوده و کمترین ارتباط را با حوزه جهاد کشاورزی دارد.
مخلص الائمه افزود: این شرکت فاقد انگیزه برای فعالیت، سرمایهگذاری و تامین سرمایه در گردش آذرآب بود و توان آن را هم نداشت. با توجه به ابعاد شرکت و مشکلات تودرتو و پیچیده، این شرایط وجود نداشت که بانک کشاورزی بتواند فعالیت موثری داشته باشد.
وی ادامه داد: با دریافت دستور رئیس جمهور، نشستهای متعددی به صورت جدی برگزار و مذاکراتی با گروه مپنا و سازمان انرژی اتمی ایران صورت گرفت.
استاندار مرکزی گفت: رئیس سازمان انرژی اتمی ۲ مرتبه در اراک حضور پیدا کرد و از شرکت بازدید کرد و نشستهای متعددی در سازمان انرژی اتمی در این خصوص برگزار شد.
مخلص الائمه با یادآوری برگزاری نشستهای متعدد با وزارت جهاد کشاورزی، شخص وزیر کشاورزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان بورس، بانک ملی و مراکز و مبادی مختلف از جمله حوزه معاون اول ریاست جمهوری، گفت: روز شنبه ۱۷ دی ماه پس از یک فراز و فرود طولانی و مفصل موفق شدیم تغییر مالکیت این شرکت را مشاهده کنیم و طی یک فرآیند قانونی و شفاف، سهام عمده شرکت آذرآب به یکی از شرکتهای زیر مجموعه در حوزه تولید و توسعه انرژی اتمی واگذار شد که این واگذاری نزدیک به ۳۰ درصد است.
وی افزود: این رویداد حقوقی و سرمایهگذاری، یک سلسله رویدادهای بزرگ اقتصادی را برای مجموعه آذرآب، استان مرکزی و کشور رقم خواهد زد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: آذرآب از جمله شرکتهایی است که بیش از ۲۰۰ طرح ملی را تولید کرده و اکنون ۳۰ طرح ملی را در دست اجرا دارد و بسیاری از شرکتهای طرف قرارداد با این شرکت که به طور کامل از ادامه فعالیت شرکت و برپا شدن آن ناامید شده بودند، متوجه شدهاند که تغییر مدیریت و مالکیت میتواند شرایط جدید و روشنی را برای شرکت رقم بزند و بسیاری از آنها برای حل و فصل مشکلات قدیمی، پروندهها و پروژههای باز و انعقاد قراردادهای جدید، پیشقدم شدهاند.
مخلص الائمه گفت: شرکت آذرآب اراک مدتها مدیریت بلاتکلیفی داشت و مدتی مدیریت نداشت، بسیاری از مدیران استعفا دادند، در صورتی که اکنون این شرکت حدود ۱۵۰ میلیون یورو قرارداد در حال مذاکره دارد و بزرگترین قرارداد تاریخ صنایع آذرآب در هفتههای گذشته با یک شرکت صاحبنام خارجی منعقد شد که کار ارزشمندی در حوزه تجهیزات نیروگاهی است.
وی شرکت آذر آب اراک را از جمله پیمانکار عمومی صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و صنایع نیروگاهی کشور عنوان کرد و افزود: این شرکت با تغییر سهامدار، هاب صنایع مرتبط با نیروگاه انرژی اتمی در منطقه خواهد شد و بسیاری از طرحهای مرتبط با سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه تولید و توسعه برق اتمی، در شرکت آذرآب سازماندهی و راهبری میشود.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: با اجرای این مهم صدها شرکت در کنار فعالیت مجدد شرکت آذر آب اراک فعال خواهند شد و پیش بینی میشود این شرکت به سطحی به مراتب بالاتر از دوره شکوفایی خود در دهه ۷۰ باز خواهد گشت و شرایط موفقتر و پیشرو تری خواهد داشت.
مخلص الائمه یادآور شد: شرکت آذرآب باید نیروی انسانی گسترده و ماهر جذب کند، آموزش بدهد و به دوره شکوفایی بازگردد. آذرآب علاوه بر کارهایی که در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و نیروگاههای حرارتی و نیروگاههای دیگر انجام میداد، مرکز توزیع کارهای بزرگ در حوزه نیروگاهی به ویژه در حوزه انرژی اتمی خواهد شد.
استاندار مرکزی با یادآوری انتظارات مسئولان از مدیران، سهامداران و کارکنان شرکت گفت: مدیران ارشد و میانی، کارکنان، کارگران، مهندسان و کارشناسان این شرکت و همه افرادی که در این مجموعه خود را ذینفع و ذیحق میدانند، باید از اکنون نگاه متفاوتی به شرکت آذرآب و آینده آن داشته باشند. مهمترین اولویت شرکت، افزایش بهرهوری است.
وی در خصوص ارتباط با دوران مدیریت پیشین و جدید آذرآب گفت: در دوره مدیریتی سابق شرکت، یکی از مسئولان عالی شرکت در طول چند سال، پنج بار هم در محل شرکت حاضر نبود اما در این مدت کوتاه، رئیس جدید هیات مدیره شرکت بالغ بر ۲۵ بار در شرکت حضور داشته است.
نظر شما