محمد راستا روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه تاکنون ۳۷ طرح فرسوده در شهرهای مختلف این استان شناسایی شده است اظهار کرد: بافتهای فرسوده قابل احیا شامل کوچه ها، معابر باریک، کم عرض و ساختمانهای قدیمی است.
راستا ادامه داد: در بافتهای فرسوده ساخت معابر، تخصیص قیر، تسهیلات کم بهره برای بافت فرسوده و خدمات آموزشی و ساخت مدرسه، پارک و بهداشت در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: برای بازسازی هر یک از واحدهای مسکونی بافت فرسوده مناطق شهری کهگیلویه و بویراحمد ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی پرداخت می شود که ۱۵۰ میلیون تومان از این میزان بدون سود و مابقی در طی ۱۲ سال باز پرداخت میشود.
راستا تصریح کرد: پارسال ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای اجرای طرح های بازآفرینی و چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای آسفالت معابر بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی کهگیلویه و بویراحمد اختصاص و هزینه شد.
به گزارش ایرنا، یکهزار و ۵۶ هکتار بافت فرسوده و یکهزار و ۱۷۰ هکتار سکونتگاه غیررسمی در شهرهای مختلف استان تعیین حریم شده است.
یاسوج ۲۵۶،دوگنبدان ۱۶۴،دهدشت ۱۶۲،چرام ۱۰۶،لیکک ۹۹،لنده۷۰،سی سخت ۳۲،باشت ۳۴ و سوق ۳۷ هکتار بافت فرسوده شهری دارد و همچنین ۸۷۰ هکتار سکونتگاه غیر رسمی درمرکز استان و ۳۰۰ هکتار در شهر دوگنبدان شناسایی شده است.
طرح بازآفرینی شهری با هدف نوسازی، محکم سازی و بهسازی محله های فرف یا همان بافت های فرسوده است که قدمتی بیش از ۳۰ سال دارند و دارای معابر، ساختمان ها و کوچه های تنگ و تو در تو هستند.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومتر مربع یک درصد مساحت کشور را دارد و یکی از کوچکترین استانهای کشور است.
این استان ۷۲۶ هزار نفر جمعیت دارد که ۵۴ درصد آن در شهرها و ۴۶ درصد در روستاها زندگی میکنند.
نظر شما