به گزارش ایرنا، استقرار ساختمان اداری استانداری مازندران در غرب مازندران به مرکزیت نوشهر یکی از آرزوهای بحق اهالی این منطقه بوده که پس از چهار دهه انتظار و اصرار و درخواست های مدام، سرانجام در دولت مردمی سیزدهم تحقق یافته است.
اهالی منطقه غرب مازندران طی سال های متمادی دهها سوال از کمبودها و نیازهای منطقه و درخواست های متفاوت از مسوولان استانی و مدیران کل دستگاه های اجرایی اداور گذشته داشتند که متاسفانه یا بی پاسخ مانده و یا این درخواست ها به دلایل فرآیند اداری بی پاسخ رها شده و یا از گفتن درخواستها به خاطر طولانی بودن مسافت شهرستان های غرب مازندران تا مرکز استان منصرف می شدند.
دولت مردمی سیزدهم که از همان آغاز فعالیت با هدف رفع مشکلات و تامین نیازهای ملت با همت جهادی پا به میدان کار گذاشته است و همانطوری که در یکسال فعالیتش ثابت کرده تا پای جان ایستاده است و تاکنون زیباترین تابلوی ایثار و خدمت به مردم را در تاریخ انقلاب اسلامی خلق کرده است.
علاوه بر راه اندازی ساختمان اداری استانداری در غرب مازندران، احداث مرکز تجزیه و مبادلات پستی در نوشهر ، ایجاد بزرگترین شهر سلامت کشور در رامسر، تسریع در احداث بیمارستان فوق تخصصی تنکابن ، گازرسانی به مناطق کوهستانی، احیای مرکز مطالعات ماهیان سردآبی کشور در تنکابن، احداث آزادراه چالوس - رامسر ، ایجاد دانشکده علوم پزشکی در تنکابن و راه اندازی پروازهای خارجی در فرودگاه نوشهر از جمله اقدامات جهادی دولت مردمی سیزدهم در منطقه غرب مازندران طی یکسال اخیر بوده است که اهالی را نسبت به حل مشکلات زیرساختی هفت شهرستان غربی استان امیدوارتر کرده است.
تقویت زیرساخت های غرب مازندران در دولت مردمی سیزدهم و اقدامات جهادی صورت گرفته در یک سال اخیر نشان از عزم و اراده مسوولان ملی و استانی برای جبران عقب ماندگی های این منطقه دارد که راه اندازی دفتر استانداری مازندران به مرکزیت نوشهر یکی از راهبردهای جهادی استاندار مازندران در این خطه غربی استان محسوب می شود.
مسوولان و شهروندان خطه گردشگرپذیر غرب مازندران، پیگیری مسوولان استانی نسبت به راه اندازی ساختمان اداری استانداری در نوشهر را گامی موثر در جهت تحقق شعار عدالت محوری و تمرکز زدایی مطرح کردند و بر ضرورت راه اندازی دفاتر دیگر نظیر دفتر جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و گردشگری را از دیگر خواسته ها و انتظارات برشمردند.
محسن سلامی مقدم یکی از شهروندان کلاردشتی که در حاشیه دیدار مردمی هفته گذشته در دفتر استانداری در غرب مازندران (نوشهر) به خبرنگار گفت: باید به دولت سیزدهم درود گفت که به درخواست اهالی غرب مازندران پس از چهار دهه که برای کوچک ترین درخواست مسافت بیش از ۳۰۰ کیلومتری غرب مازندران تا مرکز استان را می پیمودند، پاسخ گفت که الحق دولت مردمی است.
وی اظهارداشت: هم اکنون بسیاری از اهالی کلاردشت منتظر هستند تا سه شنبه هر هفته فرا برسد تا نیازها و درخواستهایشان را به مدیران کل نهادهای استانی در میان بگذارند که خوشبختانه همه درخواستها در همین دفتر پاسخ داده می شود و در مواردی در کوتاهترین زمان در مرکز استان برطرف می شود.
وی از رسانه های منطقه خواست تا راه اندازی دفتر استانداری در غرب مازندران را بیشتر در هفت شهرستان غرب استان اطلاع رسانی کنند چرا که بسیاری از روستاییان هنوز از این اقدام مهم استانداری مازندران اطلاع کامل ندارند.
امیدواری به حل مشکلات منطقه
سلامی مقدم یادآور شد: مسوولانی که برای این دیدار مردمی انتخاب می شوند باید این توجه را داشته باشند که نتیجه برخی از درخواست های مردمی هفته قبل هر سازمانی به آن متقاضی مربوط اعلام کنند و هم چنین در دفتر غرب مازندران نیز سامانه ای دایر شود تا اهالی با شماره اختصاصی با آن شماره تماس و مشاوره بگیرند و مشکلاتشان را مطرح کنند.
این شهروند کلاردشت گفت : در این دیدار مردمی سبب شده تا بسیاری از مشکلات منطقه را هم به مسوولان مربوط استانی انعکاس دهم که مدیران کل حاضر استقبال کردند.
رضا عباسی دیگر متقاضی این دیدار مردمی که خود را شهروند رامسری به خبرنگار ایرنا معرفی و اضافه کرد : دولت سیزدهم بار رنجی که سالها اهالی این منطقه بدوش می کشیدند برداشت و بر دغدغه آنان کاست و مردم غرب مازندران امروز می توانند مدیران کل نهادهای استانی را چهره به چهره ملاقات کنند که تاکنون سابقه نداشته است.
وی به خاطر گرفتن پاسخ مثبت به درخواستش در یک دیدار مردمی ابراز رضایت کرد و پیشنهاد داد که چنین دیدارها را باید در سطح پایین تر در شهرستان های استان و حتی دهستانها برگزار کرد که بسیار تاثیرگذار خواهد بود و مردم از همراهی و توجه مسوولان به حل مشکلاتشان بیشتر امیدوارتر می شوند.
وی اظهارداشت: رسانه های غرب مازندران باید مشکلات این منطقه را به سمع و نظر مدیران کل حاضر در این دیدار های مردمی برسانند و آنان نیز برای حل معضلات و تامین نیازهای این منطقه برنامه ریزی لازم و زودهنگام را داشته باشند.
عباسی با اشاره به چالش های فراروی غرب مازندران در بخش زیرساختها خاطرنشان کرد :غرب مازندران اکنون با امکانات محلی دارد خدمات ملی ارایه می دهد و پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر است ، مدیران حاضر در این ملاقات های مردمی علاوه بر حل مشکلات شخصی افراد ، توجه به زیرساختهای منطقه نیز داشته باشند.
به گفته وی هفت شهرستان غرب مازندران نیاز جدی به رسیدگی دارد که امید است در گام های جهادی دولت سیزدهم به تدریج برطرف شود.
رضایتمندی مردم را به دنبال داشته است
رستم زرودی فرماندار نوشهر در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: راه اندازی این دفتر استانداری در این شهرستان یکی از رویکردهای دولت مردمی سیزدهم است که پس از سالها در این دولت محقق شده است.
وی افزود : اهالی غرب مازندران منبعد بدون دغدغه درخواست هایشان را بی واسطه با مدیران کل در میان می گذارند که بسیار خرسند و تاکنون رضایتمندی آنان را به دنبال داشته است.
سیدمحمود حسینی پور استاندار مازندران گفت: ارایه خدمات آسان و بدور از رنج و دغدغه مردم در کشور و این استان یکی از راهبردهای دولت عدالت محور و مردمی است و امروز راه اندازی این دفتر هم در راستای تحقق گفتمان این دولت بوده است.
وی افزود: جغرافیای مازندران نسبت به سایر استان های کشور متفاوت است، چرا که غربی ترین نقطه این استان که شهرستان رامسر است با مرکز استان بیش از چهار ساعت فاصله دارد، آن هم در زمانیکه اوج ترافیک نباشد و بعد مسافت و بروز حوادث جاده ای در طول این مسیر سال ها مردم این خطه را نگران کرده و همین عامل سبب شد تا چنین دفتری و ارتباط بدون واسطه با مسوولان استانی در این منطقه راه اندازی شود.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: مهم ترین هدف از راه اندازی این دفتر، ایجاد مکانی مستقل برای ارایه خدمات به مردم این خطه غربی مازندران بود و گرنه می توانستیم از دفاتر فرمانداری ها ویژه که نمونه آن در شهرستان تنکابن فعالیت دارد، استفاده کنیم.
حسینی پور تصریح کرد: اینکه چرا راه اندازی این دفتر در نوشهر انتخاب شده به واسطه وجود فرودگاه، بندر، واقع شدن در مسیر ارتباطی به پایتخت کشور و دیگر ویژگی های منحصربفرد بوده است و براساس برنامه ریزی های انجام گرفته در تلاش هستیم از این به بعد هفتگی یکی از معاونان به همراه مدیران کل و کارشناسان استانی در این دفتر برای ارایه خدمات آسان به مردم حضور داشته باشند تا مردم بتوانند از نزدیک خواسته ها و مشکلاتشان را با این مدیران استانی درمیان گذارند.
وی توسعه و تحول اقتصادی در غرب مازندران را دغدغه جدی مسوولان استانی و محلی در مازندران برشمرد و یاد آور شد: همایش فرصت های سرمایه گذاری هم یکی از مهم ترین برنامه ها در این راستا است و از این پس، هم افزایی و نشست هایی در این خصوص با حضور مسوولان استانی و فرمانداران غرب مازندران در همین مکان برگزار خواهد شد.
استاندار مازندران تاکید کرد: همگی باید با همدلی و انسجام رویه به دنبال مازندران قوی باشیم.
گامی برای تحقق شاخصه های عدالت
در همین پیوند نماینده مردم شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی این دفتر در حقیقت گامی برای تحقق شاخصه های عدالت است و باید از استاندار این استان بابت پیگیری های شبانه روزی نسبت به راه اندازی این دفتر تشکر کرد.
محمدعلی محسنی بندپی افزود :راه اندازی دفتر جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و گردشگری هم از خواسته ها و انتظارات مردم غرب مازندران است و از استاندار مازندران تقاضا کرد تا در این حوزه هم تدابیر ویژه ای بیاندیشد.
مشاور و دستیار ویژه استاندار مازندران گفت : استقرار ساختمان دفتر نمایندگی استانداری مازندران در نوشهر (غرب مازندران) به عنوان نمادی از تحقق شعار تمرکززدایی، توزیع عادلانه امکانات و ارائه خدمات بی منت به مردم است.
احمد ثلاثی روز سه شنبه افزود : دسترسی آسان به مسوولان استانی و رسیدگی به موقع به در خواست های اداری یکی از آرزوهای دیرینه مردم غرب مازندران بود که به فضل الهی و پیگیری استاندار این امر محقق شد.
ثلاثی افزود: امروز این اتفاق میمون و مبارک در این منطقه زمینه ای فراهم کرد تا مسوولان استانی از نزدیک با ریز مشکلات و خواسته های مردم خطه غربی مازندران آشنا شوند تا بتوانند در زودهنگام تصمیم درست و اصولی برای حل مشکلات آنان اتخاذ کنند.
وی ابراز امیدواری کرد با توجه به فراهم بودن زیرساخت ها در حوزه فناوری در همین دفتر مسوولان ذیربط به در خواست های اهالی غرب مازندران پاسخ خواهند داد.
مدیرکل بازرسی مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری مازندران گفت: دستکم ۱۵۰ متقاضی سه شنبه هفته گذشته با مراجعه به این دفتر به نامه های آنان پاسخ داده شد و این رقم در سه شنبه هفته ما قبل از آن نیز ۱۹۰ نفر بودند.
به گزارش ایرنا، در مرحله نخست برگزاری دیدار مردمی در این دفتر افزون بر ۳۰۰ نفر مراجعه کننده داشت.
اسماعیل مهر افزا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : همه این نامه ها در سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت ( سامد) ثبت خواهد شد و در کمترین زمان به متقاضیان پاسخ داده می شود.
وی بیان کرد: بیشترین فراوانی درخواست ها درباره اشتغال ، انشعابات آب، برق ،گاز و دریافت وام های بانکی بوده است.
این دیدارهای مردمی به اعتقاد کارشناسان امر گامی برای تقویت میز خدمت و ارتباط بی واسطه مردم با مسوولان است که با استمرار آن امید است روزی فرا برسد تا شاهد مراجعه های کمتر مردم به این دفتر باشیم.
یکی از ویژگی های دولت عدالت محور و مردمی سیزدهم هم همین است که امروز می بینیم رئیس جمهور در برقراری ارتباط بدون واسطه با مردم بیشترین سهم را داشته است و مسوولان استانی نیز باید در تحقق این مهم بیشترین تلاشها را داشته باشند.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رییس دولت جهادی سیزدهم می گوید باید از نزدیک مسائل و مشکلات مردم را لمس کرد ،حضور در نقاط مختلف برای شنیدن حرف مردم است و معتقد است که نامهنگاری و فرستادن بازرس کفایت نمیکند و باید همه مسوولان در بین مردم باشند و حضورش را در بین مردم افتخاری برای خودش می داند و دیگر مسوولان دولت از وزرا گرفته تا استاندار و مدیران استانی و شهرستانی نیز باید این تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس دولت سیزدهم را در جامعه نهادینه کنند.
نتایج بررسی های صورت گرفته از برگزاری دیدارهای مردمی استاندار مازندران و مدیران کل دولت جهادی سیزدهم در شهرستان های استان که تاکنون بسیاری از مشکلات مردم چهره به چهره بررسی و برطرف شده است ، شهروندان نیز از دیدار چهره به چهره با مسوولان ارشد استان که در ادوار گذشته چندان ملموس نبوده بسیار ابراز خرسندی کرده اند.
غرب مازندران ۲۱ شهر ، هزار و ۱۵۰ روستا و هفت شهرستان افزون بر یک میلیون نفر نفر جمعیت دارد. نور. نوشهر ، چالوس ، کلاردشت، عباس آباد ، تنکابن و رامسر در غرب مازندران واقع است.
نظر شما