به گزارش ایرنا فرشاد اسکندری نیا روز چهارشنبه در نشست پدافندغیرعامل در سالن جلسات فرمانداری ویژه دزفول افزود: آمادگی داریم هر اداره یا دستگاهی که خواستار آموزش و پژوهش است نیازهای آموزشی و پژوهشی آنها را تامین کنیم.
وی با بیان اینکه شهرداری دزفول جزو معدود شهرهای دارای طرح جامع مطالعاتی کشور است، ادامه داد: ادارات و دستگاههای اجرایی باید طریقه اعتبار گرفتن را فرا بگیرید.
سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری خوزستان با تاکید بر لزوم افزایش ارتباط پدافند و مسوولان استانی گفت: اعتبار شناسنامه دار کردن و ساماندهی کلیه مراکز و زیرساختهای خوزستان را گرفتیم که سهم دزفول حدود ۱۴ درصد است.
وی افزود: با اجرای این طرح تمام زیرساختهای دزفول صاحب شناسنامه میشوند و فرمانداری برای استعلامهای موردنیاز میتواند از آنها استفاده کند.
اسکندرینیا اظهار کرد: اگر این طرح در بازه زمانی یکساله اجرا شود مشکلات زیادی در حوزه پدافند غیرعامل حل میشود.
وی افزود: نخبههای زیادی در دزفول وجود دارد ولی مجموعههای شهرستان ارتباطی با آنها برقرار نمیکنند که باید از این ظرفیت استفاده کرد.
سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری خوزستان همچنین برضرورت استفاده از ظرفیت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای آموزش در حوزه پدافندغیرعامل تاکید کرد و گفت: شورای پدافند شهرستان دزفول از افراد توانا استفاده کند.
وی خواستار توجه بیشتر مسوولان دزفول به حوزه کشاورزی و امنیت غذایی شد وافزود: متاسفانه در برخی موارد از افراد غیرکارشناس و بیانگیزه در پدافندغیرعامل استفاده شده که باید با افراد کارشناس جایگزین شوند.
اسکندری نیا تاکید مقام معظم رهبری در خصوص پدافند غیرعامل را یادآور شد و بیان کرد: ایمنسازی اتوماسیون اداری و صنعتی به ویژه درمقابل تهدیدات دانش محور وسایبری در خوزستان باید مدنظر قرار گیرد و حجم زیادی از فعالیت پدافند باید به این سمت برود.
وی با بیان اینکه یک ضربه سایبری میتواند تمام زیرساختها را مختل کند، ادامه داد: طی ۶ ماه گذشته
دانشگاهها و مراکز علمی در رتبه اول، فرودگاهها و مراکز صنعتی در رده دوم و بیمارستانها در رده سوم بیشترین آمار تهدیدات سایبری خوزستان را داشتند که نیاز است به این حوزهها ورود کرد تا قربانی نباشیم.
سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری خوزستان عنوان کرد: قبل از اینکه فولاد خوزستان را هک کنند این شرکت اعلام کرد ما امنیت داریم ولی مدارک و مستندهای فولاد با یک حمله جزئی از بین رفت.
وی فرهنگ سازی و آشنایی شهروندان با الزامات را ضروری دانست و از فرماندار دزفول خواست در تشکیل جلسات استمرار داشته باشند و دستورکارهای تخصصی تر در نشستها مطرح شوند.
اسکندرینیا بیان کرد: کمبود اعتبار در همه حوزهها وجود دارد ولی نباید همه بار به دوش فرمانداریها بیفتد؛ ظرفیتهای زیادی در حوزه پدافند در ادارات وجود دارد که باید از آنها استفاده کرد.
پدافند غیرعامل در مناطق تازه ساخت دزفول مدنظر قرار گیرد
علی فرهمندپور فرماندار دزفول نیز در این نشست گفت: پدافندغیرعامل به منظور کاهش هزینههای جانی و مالی در زمان حوادث است؛ اگر پیش بینی و پیشگیری در حوزه پدافندغیرعامل دقیق باشد مقابله و بازسازی نخواهیم داشت.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پدافندغیرعامل در دزفول افزود: متاسفانه ارتباط با مسوولان استانی کم است؛ بودجههای خوبی در حوزه پدافندغیرقابل آمده و در حال توزیع است که باید از آنها در حوزه پدافند غیرعامل استفاده کرد.
فرماندار ویژه دزفول اظهارکرد: مصوبات حوزه پدافند غیرعامل با توجه به ارتباط با سلامت جامعه باید به صورت مرتب پیگیری و اجرا شوند.
وی با بیان اینکه آموزشها و رزمایشها باید متناسب با تهدیدهای روز باشند بر لزوم برگزاری رزمایشی در حوزه سایبری تاکید کرد و افزود: برطرف کردن مشکل برق چاه های آبی که آب شهروندان را تامین میکنند یکی از نیازهای فعلی است که باید روی آن در حوزه پدافند غیرعامل ورود کنیم.
فرهمندپور بیان کرد: با توجه به افزایش جمعیت، توسعه زیباشهر و مهرشهر و افزایش وسعت جغرافیایی دزفول سه هزار واحد مسکونی در حال ساخت است که ۹۰۰ واحد چهارم خرداد سال آینده تحویل داده میشوند.
وی با تاکید بر لزوم توجه به پدافند غیر عامل در مناطق تازه ساخت ادامه داد: دزفول سند پدافندی خود را تهیه و توسط شهرداری رونمایی شده است.
نظر شما