کلیم الله وثوقی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با تشریح اقدامات انجام شده در قالب راهداری زمستانی در استان اردبیل اظهار کرد: در استان اردبیل با توجه به اینکه هم مدت زمان سرما و هم شدت آن در مقایسه با سایر مناطق کشور طولانیتر است راهداری زمستانی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی با بیان اینکه برای ارائه خدمات راهداری زمستانی از مهرماه امسال برنامه ریزی و مقدمات کار از جمله تامین ماشین آلات راهداری، شن و ماسه و نمک فراهم شده است، گفت:از ۱۵ آذرماه ۴۰۰ راهدار استان اردبیل با استفاده از ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری در قالب ۷۵ اکیپ در ۲۳ محل پیش بینی شده اعم از ادارات راهداری و گردنههای استان به صورت ۲۴ ساعته حضور دارند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل با اشاره به بارشهای استان از ۱۸ تا ۲۰ دی ماه در خصوص عملیات اجرایی راهداران در این مدت گفت: طی این مدت حدود ۳۱ هزار کیلومتر باند برفروبی شده شده و نزدیک به پنج هزار تن شن و ماسه در راههای استان استفاده شده است.
وثوقی یادآورشد: در این مدت یک هزار و ۶۶۲ مورد بازگشایی راه روستایی انجام شده و راه ۵۰ روستای دیگر باید بازگشایی شود.
وی در عین حال گفت: راه ارتباطی برخی روستاها نیاز به بازگشایی نداشته است و از سوی دیگر راه برخی روستاها به علت کولاک و مسدود شدن مجدد راه، در این مدت سه تا چهاربار بازگشایی شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل با بیان اینکه در این مدت در راههای اصلی و فرعی هیچ مسدودی گزارش نشد، اظهار کرد: بدیهی است در عملیات بازگشایی، راههای راههای شریانی، اصلی و فرعی در اولویت قرار دارند.
وثوقی اضافه کرد: با توجه به وضعیت راههای روستایی، عملیات بازگشایی این راهها حتما باید روز انجام شود در ساعات شب رانندگان ماشین آلات راهداری امکان فعالیت در این مسیرها را ندارند.
وی خاطرنشان کرد: تا عصر امروز-چهارشنبه- راه ۳۰۰ روستا بازگشایی شد امروز راه ۷۴ روستا نیاز به بازگشایی داشت که تا پایان امروز همه راههای روستایی بازگشایی میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه در روزهای اخیر مشکل حاد و بحرانی رخ نداد، اظهار کرد: بخشی از مشکلات و تاخیر در بازگشایی راهها به علت نبود امکانات و تجهیزات راهداری است که امیدواریم با استفاده از ظرفیتهای قانونی، این مشکلات برطرف شود.
وثوقی خاطرنشان کرد: اغلب راههای استان بجز برخی محورها در شمال استان، بادگیر و در معرض کولاک هستندکه عملیات بازگشایی راهها را دچار مشکل میکنند.
وی با اشاره به سفر معاون وزیرراه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حملو نقل جاده ای به استان اظهار کرد: در این سفر مقرر شد استان اردبیل با توجه به وضعیت آب و هوایی که دارد، در اولویت تامین ماشین آلات راهداری قرار گیرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل در بخش دیگری از این گفت و گو اظهار کرد: از پنج هزار کیلومتر راه روستایی استان ۲۸۰۰ کیلومتر آسفالت شده است. از باقیمانده آن هم بخشی شوسه است که امکان آسفالت دارد و مابقی راه خاکی است که ابتدا باید عملیات احداث اجرا شود و در ادامه آسفالت شود.
وی با بیان اینکه متوسط آسفالت راه روستایی استان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: در حال حاضر ۵۶ درصد راه روستایی در استان آسفالت است در حالی که متوسط کشوری ۵۴ درصد است.
به گفته وثوقی از نظر برخورداری جمعیت روستایی ۸۶ درصد خانوارهای روستایی استان اردبیل از نعمت آسفالت برخوردار هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل یادآورشد: امسال ۱۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان احداث و ۱۲۰ کیلومتر آسفالت شد و سال آینده همبرای احداث ۲۲۰ کیلومتر راه و اسفالت ۱۵۰ کیلومتر برنامه ریزی شده است.
وی خاطرنشان کرد: سعی میکنیم تا سال آینده راه ارتباطی روستاهای بالای۵۰ خانوار بدون آسفالت نباشد.
نظر شما