رضا صفاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اعلام این خبر، تصریح کرد: با راه اندازی دوباره این واحدهای تولیدی زمینه اشتغالزایی مستقیم برای حدود ۲۰۰ نیروی کار استان قزوین فراهم شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین همچنین اظهار داشت: واحدهای تولیدی احیا شده در زمینه های مختلف تولیدی از جمله محصولات شیمیایی، صنایع غذایی و قطعات خودرو به فعالیت می پردارند.
به گفته این مسوول، این واحدهای تولیدی در شهرک های مختلف صنعتی استان قزوین از جمله کاسپین، لیا، خرمدشت، حیدریه و آراسنج فعال شده اند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین احیای واحدهای راکد را اقدامی جهادی برای تقویت تولید و اشتغال در سطح کشور و استان دانست و گفت: طی سال جاری با هدف کمک به شعار سال و رونق تولید داخلی برای احیای ۵۰ واحد تولیدی راکد و تعطیل نیز برنامه ریزی شده و امیدواریم تا پایان امسال به اهداف تعیین شده در این رابطه دست پیدا کنیم.
صفاری یادآور شد: واحدهای تولیدی راکد در شهرک های صنعتی استان به دلیل مسایل و مشکلات مختلف از جمله کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، بدهی به بانک ها، بیمه و دستگاه های خدمات رسان، فرسودگی ماشین آلات، نداشتن مواد اولیه، فقدان بازار و اختلافات شرکا در سال های گذشته غیر فعال شده اند.
این مسوول خاطرنشان کرد: تزریق سرمایه در گردش، تامین مالی از طریق تسهیلات مصوب، تامین مواد اولیه، جایگزینی خط تولید و جذب سرمایه گذار جدید از جمله راهکارهای به کار گرفته شده برای احیا واحدهای تولید راکد مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین بوده است.
استان قزوین دارای یک شهر صنعتی، ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است.
نظر شما