به گزارش ایرنا از سی ان ان، اسناد محرمانهای که در مرکز پن بایدن در واشنگتن و در پارکینگ و اتاق خانه بایدن در دلاویر به دست آمده مربوط به دورهای است که وی سمت معاونت رئیس جمهوری را به عهده داشت.
پالمر، گفت: "اگر چین بتواند حساس ترین اطلاعات فنی ما را سرقت کند، از آن علیه ما استفاده میکند. بی دقتی در نگهداری اطلاعات، هر سیاستمداری را رد صلاحیت میکند؛ حال عضو کنگره باشد یا وزیر امورخارجه یا رئیس جمهور ایالات متحده".
این نماینده کنگره تلاش کرد میان تخلف بایدن و پرونده دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا که به دلیل داشتن اسناد با علامتهای طبقه بندی شده در خانهاش در فلوریدا تحت بازجویی قرار دارد، تفاوت ایجاد کند.
پالمر در سال ۲۰۱۶ زمانی که در کمیته نظارت و اصلاحات دولتی مجلس نمایندگان خدمت میکرد، نیز یک جلسه استماع درباره سوء استفاده هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه سابق آمریکا برپا کرده بود.
روز گذشته تام تیفانی نماینده دیگر مجلس آمریکا نیز سعی کرد عملکرد گذشته بایدن را زیر سوال ببرد.
کمک مالی چین به دانشگاه پنسیلوانیا که مرکز پن بایدن در آنجا قرار دارد، از جمله مواردی است که برای نمایندگان جمهوری خواه جای ابهام دارد.
تیفانی با اشاره به دهها میلیون دلار قرارداد و هدایایی که دانشگاه پنسیلوانیا از چین دریافت کرده است، گفت: «به نظر میرسد این دانشگاه توسط اتباع چین که به دولت کمونیست پکن نزدیک هستند، تأمین مالی شده است.»
مرکز پن بایدن دریافت پول از چین را رد کرده و گفته است که تمام بودجه آن از دانشگاه تامین میشود.
سخنگوی این مرکز پیشتر در ایمیلی به خبرگزاری ها اعلام کرد: «(اقدام) پن بایدن کاملاً با قوانین فدرال در مورد گزارش هدایا و قراردادهای خارجی مطابقت دارد، زیرا هدایای خارجی همه به دقت به وزارت آموزش ایالات متحده گزارش میشود.»
اینکه آیا میان منافع تجاری خارجی خانواده بایدن با رژیم چین ارتباطی وجود دارد یا خیر، سوالی است که تیفانی امیدوار است بازرس ویژه تازه منصوب شده بتواند به آن پی ببرد.
کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا و قوه قضاییه ایالات متحده همزمان روز جمعه بررسی موضوع افشای اسناد از سوی بایدن را آغاز کردند.
نظر شما