سرهنگ علی قهرمان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: سومین طرح پویش مردمی کودکان سایبری با هدف افزایش آگاهی عمومی در خصوص خطرات فضای مجازی برای کودکان از روز شنبه ۲۴ دی ماه تا روز پنجشنبه ۲۹ دیماه امسال به مدت هفت روز همزمان با سراسر کشور در استان اردبیل اجرا می شود.
وی با بیان اینکه این پویش پس از برگزاری ۲ پویش موفق در دوره های گذشته همزمان با سراسر کشور با شعار "پلیس فتا، حامی کودکان" در فضای مجازی برگزار میشود، گفت: تجربه سالهای قبل نشان میدهد که والدین همچنان نگران استفاده فرزندان خود از فضای مجازی هستند ولی به علت نداشتن آموزش و مهارت کافی و یا ندانستن راهحل امکان ورود به مساله مشکل دارند.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل با اشاره به اهمیت برگزاری این پویش، بیان کرد: با توجه به اینکه امروز محیط بازی، آموزشی و ارتباطی کودکان از فضای حقیقی به فضای مجازی تغییر کرده است، در صورت عدم آگاهی کودکان و والدین از آسیب های فضای مجازی، به طور طبیعی فرزندان در این فضا با مشکلات متعددی مواجه خواهند شد.
او اظهار کرد: دسترسی وسیع و ساده کودکان به فضای سـایـبر و در عین حال وجود خطرات اجتناب ناپذیر در این پهنه گسترده برای این قشر، پلیس فتا را بر آن داشت تا پویش کودکان سایبری راه اندازی کند.
سرهنگ قهرمان طالع با اشاره به نقش کلیدی خانوادهها و همچنین سازمانهای مختلف در آموزش کودکان اضافه کرد: باید نحوه فرزند پروری سایبری در خانوادهها شکل بگیرد و تنها راهحل این مشکل افزایش دانش سایبری خانوادهها و همراهی با فرزندانشان در فضای مجازی است، چرا که عدم اعمال مدیریت در فضای مجازی باعث خواهد شد که این فضا کودکان، خانواده ها و در نهایت جامعه را مدیریت و هدایت خواهد کرد.
وی ادامه داد: بهترین اقدام برای کاهش تأثیرات منفی و افزایش استفاده بهینه از اینترنت، آموزش است و هیچ راه دیگری به غیر از ارتقای سطح مهارت و سواد رسانه چه برای والدین و چه برای فرزندان وجود ندارد لذا از والدین درخواست می شود در این پویش فعالانه شرکت و مطالب منتشر شده را بهدقت مطالعه کنند.
وی گفت: والدین همانطور که بر رفتار فیزیکی فرزندان خود در فضای حقیقی نظارت دارند برای جلوگیری از هرگونه خطرات و مشکلات احتمالی حتما باید بر رفتار و اقدامات فرزندان خود در فضای سایبری نیز نظارت دقیق و کافی داشته باشند.
این مقام انتظامی هدف از برگزاری این پویش را سرمایه گذاری و پرورش کودکان سنین پایه که سرمایه های اجتماعی هستند، عنوان کرد و افزود: کاهش شکاف دیجیتال بین والدین و کودکان و تبدیل ضعف ها و تهدیدها به فرصت ها و قوت ها از دیگر اهداف برگزاری این پویش است.
سرهنگ قهرمان طالع به صفحه کودک در سایت پلیس فتا به آدرس https://cyberpolice.ir/cyberkids اشاره کرد و گفت: هموطنان گرامی بخصوص والدین و فرزندان گرامی میتوانند با مراجعه به صفحه مذکور و عضویت در آن از آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با کودک و همچنین آسیب ها و تهدیدات فضای مجازی بر کاربران مطلع شوند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اردبیل اضافه کرد: کانال پلیس فتا در اپلیکیشن شاد به آدرس shad.ir/policefata و سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزشهای سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آنها میتوانند راهنماییهای لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریتهای سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ بهصورت شبانهروزی با همکاران ما در میان بگذارند.
نظر شما