به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حمید سجادی عصر شنبه در حاشیه بررسی مشکلات طرح های ورزشی بابل در فرمانداری این شهرستان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: گام دوم بازسازی ورزشگاه هفت تیر حدود ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب دارد که از این میزان ۶۰ میلیارد ریال در سال گذشته تخصیص و در اختیار پیمانکار قرار گرفت.
وی با بیان این که، در گام دوم ساخت ورزشگاه هفت تیر بابل، حدود سه هزار صندلی دیگر به ورزشگاه اضافه میشود، تصریح کرد: با توجه به سرمایه گذاری ۷۵ میلیارد ریالی که در گام نخست طرح توسعه این ورزشگاه انجام شد بخشی از زیرساخت ها فراهم شده که این امر سرعت بازسازی طرح توسعه در گام دوم را افزایش میدهد.
سجادی اولویت بازسازی ورزشگاه هفت تیر در گام دوم را چمن و زیرساخت های مد نظر سازمان لیگ عنوان کرد و ادامه داد: برای سرعت بخشی در روند رفع مشکلات فنی ورزشگاه هفت تیر مدیریت ورزشگاه به هیات فوتبال بابل واگذار شد تا در حفظ و حراست این زمین فوتبال موثر اقدام کند.
وزیر ورزش و جوانان خاطر نشان کرد : با توجه به اینکه بابل حدود ۱۰ تیم ورزشی در رده های نوجوانان، جوانان ، امید و دسته اولی دارد ، تلاش بر این است تا اعتبارات مصوب باقی مانده هر چه زودتر برای بازسازی ورزشگاه هفت تیر جذب شود، به ویژه این که از جمله دغدغه های جدی هواداران فوتبال در این روزها تماشای بازی های تیم های این شهرستان در ورزشگاه هفت تیر است.
عادل عالیشان سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران نیز در جلسه بررسی پروژه های ورزشی شهرستان بابل خاطرنشان کرد: برای ورزش مازندران باید شبانه روزی تلاش کرد و انرژی گذاشت و در استان مازندران ۵۲ هیات ورزشی استانی در حال فعالیت است و ۸۰۰ هیات شهرستانی داریم.
وی ادامه داد :۱۷۰ هزار ورزشکار آماتور حرفه ای و ۲۵۰۰ باشگاه خصوصی را استان مازندران داریم که بیش از ۵۰۰ مدال را سالانه ورزش مازندران کسب می کند
این مسوول اضافه کرد: سرانه فضای ورزشی استان ۱/۳ متر مربع است و این سرانه در شهرستان ها مختلف است که در شهرستان بابل ۶/۲ متر مربع است.
عالیشان تصریح کرد: شهرستان بابل دارای ۴۵ هیات ورزشی فعال می باشد و ۱۵ هزار ورزشکار سازمان دهی شده در این شهر داریم شهرستان بابل به شهر المپیکی مشهور است و تنوع مدال آوری بابل در رشتههای مختلف زیاد است.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران یادآور شد: در شهرستان بابل تیم فوتبال دسته اولی دریا کاسپین بابل را داریم که فوتبال در بابل حال و هوای خاص دارد و ۱۱ تیم در لیگ های مختلف از بابل حضور دارند و ۳۳ مدال تاکنون توسط ورزشکاران بابلی تاکنون در مسابقات مختلف کسب شده است.
وی گفت: ۲۸ میلیارد تومان اعتبار برای بهره برداری استادیوم هفت تیر بابل نیازمندیم که ۱۰ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده است که ۱۸ میلیارد تومان دیگر باقی مانده است.
به گزارش ایرنا، هزینه ۷۵ میلیارد ریالی دولت برای بهسازی و تکمیل طرح توسعه ورزشگاه هفت تیر بابل طی سال های گذشته به ظاهر کارساز نبوده و این ورزشگاه زمانی که تیم دست اولی وقت خونه به خونه در آن بازی می کرد برای بهینه سازی وضعیت در دست تعریض و ترمیم قرار گرفت.
برای این کار دو گام اجرایی تعریف شد که گام نخست با تخصیص اعتبار به سرعت اجرایی ، تکمیل و در شهریور ماه سال ۱۳۹۸ همزمان با هفته دولت به بهره برداری رسید. همزمان گام دوم توسعه هم کلید خورد ، فازی که هیچگاه به سرانجام نرسید تا همچون زخمی ناسور خودنمایی کرد و سبب محرومیت تیم لیگ دسته یکی شهرستان از ورزشگاه خانگی شد.
ورزشگاه هفت تیر هنگام آغاز طرح توسعه فاز نخست چهار هزار صندلی داشت که در این طرح ۲ هزار صندلی به آن اضافه شد تا بتواند فضای بیشتری برای فوتبال دوستان بزرگ ترین شهرستان مازندران فراهم کند.
این طرح که طبق گفته مسوولان وقت ۶ میلیارد ریال هزینه داشت ، ۲ هزار متر مربع فضا برای نصب صندلی های جدید ، اتاق رختکن بازیکنان مهمان و میزبان ، اتاق مربی ، اتاق داوران و ناظر فدراسیون در ضلع غربی اضافه کرد.
طبق برنامه ریزی انجام شده قرار بود طرح توسعه و تجهیز فاز دوم به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در ضلع شمالی ورزشگاه اجرایی شود تا بتواند تعداد صندلی های آن را به ۱۰ هزار برساند.
گام دوم ظاهرا به سرانجامی نرسید و به همین دلیل ورزشگاه شهدای هفت تیر بابل که در سالهای نه چندان دور با بازی تیم های خونه به خونه مازندران و رایکا بابل روزهای شادی را برای بابلی ها به ارمغان می آورد به علت شرایط نامساعد زمین و فقدان امکانات حداقلی از نظر سازمان لیگ ، اجازه برگزاری بازیهای تیم فوتبال دسته یکی رایکا را نداشت و این تیم در هفته ای که میزبان بود در سال گذشته مسابقاتش را در شهرستان سیمرغ برگزار می کرد.
سجادی وزیر ورزش و جوانان امروز شنبه به منظور بازدید از زیرساخت های ورزشی شهرستان های آمل و بابل در قالب سفر یک روزه به استان مازندران سفر کرده است.
نظر شما