به گزارش ایرنا، مهدی دوستی روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه هرمزگان که با حضور احمد مرادی نماینده مردم حوزه مرکزی استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: به عنوان مثال باتوجه به اینکه وارد کننده خوراک دام هستیم لذا تمرکز بر مطالعات امکان تولید صنعتی ریزجلبکهای بومی خلیجفارس با ظرفیت استفاده به عنوان خوراک دام، میتواند علاوه بر رفع نیاز استان و کشور از خروج میزان زیادی ارز هم جلوگیری کند.
وی مطالعات آب را یکی از اولویتهای استان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه بیشتر حجم روانابهای ورودی به هرمزگان از سایر استانها است، مطالعات این حوزه باید به صورت فرا استانی و در سطح حوضه آبریز انجام شود و برای آن نیز باید اعتبارات ملی دیده شود که رایزنیهای اولیه آن با سازمان برنامه و بودجه انجام شده است.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان همچنین در بررسی طرحهای تعیین کاربری اراضی خارج از حریم شهرها و آبادیهای استان، عنوان کرد: اگر قبل از دریافت مصوبه شورای برنامه ریزی و دیگر مجوزهای قانونی، در زمینی که شخص خواهان آن است، بنایی احداث شود، متصرف محسوب میشود و در این بحث مماشاتی نخواهیم داشت.
دوستی تصریحکرد: زمین مانند نفت است و آیندگان نیز در آن سهم دارند، بر همین اساس بایستی واگذاری اراضی با حساسیت بالایی انجام شود.
وی همچنین در این نشست که بخشهایی از لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ مورد بحث و بررسی قرار گرفت، گفت: در بررسی روند رشد اقتصادی هرمزگان، با بیان اینکه عمده رشد اقتصادی جنوب کشور در ۶ ماهه دوم سال محقق میشود، در تلاش هستیم تا معادن و میادین نفتی و گازی جدیدی را در استان فعال کنیم که این در نرخ رشد اقتصادی استان تاثیرگذار است.
گفتنی است، در این نشست برنامههای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی استان هرمزگان نیز مورد بررسی قرار گرفت.