اقبال حمیدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سال گذشته تا پایان آذر، ۲۰ دستگاه تانکر حامل سوخت در جادههای کردستان واژگون شد که این آمار در سال جاری کاهش قابل ملاحظهای داشت.
وی با اشاره به اینکه یکی از مسیرهایی که بیشترین واژگونی تانکرهای سوخت در آن اتفاق می افتد، محور سنندج- مریوان است، افزود: این مسیر به دلیل حادثه خیز بودن و اصلاح نشدن پیچ های خطرناک آن و همچنین مهارت کم و ناآگاهی رانندگان همواره در آن شاهد واژگونی تانکرهای سوخت هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با بیان اینکه واژگونی تانکرهای سوخت منجر به آلودگی منابع آب و خاک استان میشود، گفت: در ارتباط با محموله های ترانزیتی واژگون شده، اداره کل راهداری به سرعت در راستای پاکسازی محل برای جلوگیری از ورود سوخت به منابع آبی اقدام می کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان یادآور شد: سال گذشته در مجموع ۲۷ تانکر حامل مواد شیمیایی و مشتقات نفتی در محورهای مواصلاتی استان واژگون شد.
کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربفرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونههای جانوری و گیاهی قرار داده است.
نظر شما