به گزارش ایرنا، عباس حسامی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برودت هوا در زمستان سالجاری و همچنین مشکل تامین سوخت گاز برای تولید برق، از تشکیل کمیته راهبری مدیریت مصرف در استانداری آذربایجان شرقی به ریاست معاون امور اقتصادی استانداری در این راستا خبر داد و گفت: در ادامه اقدامات یاد شده مدیران عامل و مدیران انرژی صنایع دیماندی نیز جهت الزام به کاهش مصرف برق، پیامک دریافت کرده اند.
وی یادآور شد: به همین منظور تاکنون بخش قابل توجهی از لامپ های پر مصرف اداری جمع آوری شده اند.
حسامی انجام مکاتباتی با سازمان صنعت، معدن، تجارت و شرکت شهرک های صنعتی جهت کاهش مصرف ۲۴ ساعته برق صنایع بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی کشور، مکاتبه با مشترکین بالای یک مگاوات جهت کاهش انرژی برق بصورت ۲۴ ساعته، برگزاری جلسه با خانه صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی تبریز و روسای اتحادیه ها و انجمن های صنایع انرژیبَر و تشکیل اکیپ های بازرسی مصرف انرژی با همکاری نماینده توزیع برق، شرکت گاز و مدیریت بحران استانداری را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این زمینه اعلام کرد.
وی همچنین افزود: در مکاتبات صورت گرفته با شهرداری تبریز و اداره کل راه و شهرسازی، اقدام به تعدیل روشنایی معابر شهری، میادین و پارک های شهر از یکسو و معابر بین راهی و جاده ها از سوی دیگر کرده ایم.
حسامی با تاکید بر ضرورت پایش مصرف صنایع و ادارات اضافه کرد: در این راستا بهطور مستمر از ادارات، سازمان ها و مراکز درمانی بازدید انجام شده، میزان مصرف آنها رصد و در صورت لزوم با متخلفان بر اساس دستورالعمل های قانونی برخورد می شود.
مدیر عامل برق تبریز، جمعآوری ماینرها و انشعابات غیرمجاز را یکی دیگر از راهکارهای غیر مستقیم در راستای کاهش مصرف انرژی برق عنوان کرد.
به گزارش ایرنا به دنبال کاهش شدید دمای هوا، استفاده از وسایل گرمایشی الکترونیکی افزایش یافته است و مصرف استان به سه هزار مگاوات رسیده است.
نظر شما