«آرش دانش نژاد» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۴۲ نمایشگر تعاملی به ارزش ۳۷ میلیارد ریال توسط اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی در اختیار آموزش و پرورش استان قرار گرفت.
وی ادامه داد: ۴۲ کلاس درس مدارس آموزش و پرورش استان مرکزی با ارسال این نمایشگرها در مناطق مختلف آموزش و پرورش استان به نمایشگر لمسی مجهز شده و به کلاسهای هوشمند تبدیل شدهاند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل نوسازی مدارس استان مرکزی خاطرنشان کرد: علاوه بر قابلیت نوشتن بر روی این نمایشگرها (وایت برد اسمارت)، دانش آموزان و معلمان میتوانند بر روی این نمایشگرها طراحی کنند و به اینترنت نیز متصل شوند.
دانش نژاد گفت: با بهرهگیری از فضای ابری، میتوان فایلها و اسناد مورد نیاز را بر روی این نمایشگرها ذخیره کرد.
وی حاشیه نویسی، طراحی با انگشت، قابلیت استفاده از قلمهای تعاملی، نمایش اسناد و تصاویر گرافیکی جذاب مجهز به ابزارهای آموزشی از جمله نقاله، پرگار، جداول و نمودارهای مختلف، قابلیت ذخیرهسازی و پرینت مطالب، ضبط و پخش فیلم، نمایش پاورپوینت و اتصال به اینترنت را از دیگر مزایای نمایشگر های تعاملی عنوان کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل نوسازی مدارس استان مرکزی خاطرنشان کرد: فناوری لمس ۲۰ نقطهای در این نمایشگرها امکان ارائه بینقص و سریع را برای کاربران فراهم کرده و کاربران میتوانند به آسانی با انگشت یا قلم تعاملی برای طراحی و نقاشی روی آن استفاده کنند.
گروه نوسازی مدارس استان مرکزی در سال ۱۳۵۵ شکل گرفته و در سال ۱۳۷۱ از گروه بهمدیریت و در سال ۱۳۷۷ از مدیریت به اداره کل تبدیل شده است.
نظر شما