حمایت تولیدکنندگان هرمزگان از دانشگاه‌ها ضروری است

بندرعباس - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با بیان اینکه حمایت تولیدکنندگان هرمزگان از دانشگاه‌ها ضروری است، گفت: تولیدکنندگان پای کار و حامی دانشگاه‌ها هستند و این اطمینان را می‌دهیم که هماهنگی‌های لازم برای تعامل و همکاریِ بیشتر طرفین انجام شود.

خلیل قاسمی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه سومین نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان، فناور و اکوسیستم نوآوری هرمزگان یکی از دغدغه‌های دانشگاهیان را بودجه پژوهش شرکت‌ها عنوان کرد.

وی ادامه داد: آن‌ها تقاضا دارند این بودجه ابتدا به دانشگاه‌های درون استان جهت انجام پژوهش‌های مورد نیاز شرکت‌ها و صنایع اختصاص یابد و چنانچه قادر به رفع این نیاز پژوهشی نبودند سپس از ظرفیا دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی خارج استان استفاده شود.

قاسمی گفت:‌ از سوی دیگر هم تولیدکنندگان فرصت آزمون و خطا ندارند و اگر سرعت عمل را در تهیه نیاز نداشته باشند کار و تولید برای چند روز متوقف می‌شود و این درحالی است که کشور هم به آن تولید نیاز دارد.

وی گفت: بنابراین زمان برای تولید کنندگان و صنایع اهمیت بسیاری دارد تا تولید و فعالیت اقتصادی و رفع نیازهای اساسی کشور متوقف نشود

رییس سازمان صنعت،‌معدن و تجارت هرمزگان افزود:‌از طرفی هم شرکت‌های بزرگ مانند فولاد، ‌آلومینیوم و نفت و گاز در هرمزگان مستقر هستند که ۴۰ تا ۶۰ درصد نیاز اولیه واحدهای تولیدکننده کشور را تأمین می‌کنند و مسوولیت سنگینی بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: چنانچه در زمینه زمان، استمرار پنل‌های این نمایشگاه و توجه به هزینه پژوهش نظری واحدی داشته باشیم می‌توانیم برای سال آینده برنامه‌ریزی کنیم، آنگاه فناوران، دانشگاهیان و تولیدکنندگان در نمایشگاه بعدی همراه با محصول در این محل حضور می‌یابند.

تولید با وجود فشار دشمن درحال انجام است

قاسمی بیان کرد: تولید و حتی صاردات کشور با همه فشارهایی که دشمن وارد کرده به خوبی فعال بوده و این فشارها هزینه را افزایش داده است که برای جبران این هزینه‌ها باید فکر و مدیریت کرد.

وی ادامه داد: انسان دانا و خلاق زمانیکه این فشارها به هر دلیل که وارد شده و قصد دارند هر روز زندگی را بر مردم سخت و سخت‌تر کنند راه جدیدی را باز می‌کند.

رییس سازمان صنعت،‌معدن و تجارت هرمزگان بیان کرد: اندیشه، توان و خلاقیت لازم در بین جوانان و دانش بنیان‌های هرمزگان برای این کار وجود دارد و اگر بتوانیم برای آنان انگیزه و اشتیاق ایجاد کنیم سرخورده نمی‌شوند.

۵۰ تفاهم میان صاحبان ایده و تولیدکنندگان حاصل شد

رییس پارک علم و فناوری هرمزگان هم در این آیین گفت: این نمایشگاه صرفاً جنبه نمایشی نداشت و تفاهم‌های خوبی پس از برگزاری رویداد تانا و معرفی نیازهای حوزه تولید حاصل شد.

علیرضا نصیری ادامه داد: ۱۸۶ ایده برای ۱۷۰ نیاز فناورانه رسید که این نیازها توسط ۲۳ صنعت و دستگاه اجرایی هرمزگان اعلام شده بود و در پایگاه اطلاع رسانی پارک علم و فناوری در دسترس عموم قرار دارد.

وی ادامه داد: ۱۲۴ نشست برای این نیازها برگزار شد که منجر به ۵۰ تفاهم بین صاحب ایده و صنایع اعلام نیاز کننده شد و امیدواریم این تفاهم‌ها منجر به عقد قرارداد شود.

رییس پارک علم و فناوری هرمزگان تأکید کرد: صنایع به هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان برای تولید محصول اولیه فرصت بدهند، همانطور که می‌دانیم تولید محصول اولیه با محصولی که درتیراژ بالا تولید می‌شود هزینه‌های متفاوتی دارد.

نصیری در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ گاهی واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان و افراد نوآور عنوان می‌کنند دسترسی به صنعت سخت است، بنابراین چنین نمایشگاه‌هایی ارتباطات را تسریع می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha