به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه صنعتی شریف و گروه مالی بانک مسکن با حضور رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، علی عسگری سرپرست بانک مسکن، سعید شیرزادی مدیرعامل گروه مالی بانک مسکن و مصطفی زمانیان مشاور وزیر علوم، تحقیقات وفناوری و دبیر ستاد خیرین آموزش عالی و جمعی از مدیران و مسئولین این دو مجموعه امضا شد.
این تفاهمنامه با هدف همکاری میان دانشگاه صنعتی شریف و گروه مالی بانک مسکن در خصوص تأمین مالی خوابگاه دانشجویی متأهلی و مساعی و مشارکت جهت تأمین مالی برای ساخت ۵۶۰ واحد مسکونی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه منعقد شده است.
انجام فعالیتهای پژوهشی در راستای حل مسائل و رفع نیازهای بانک مسکن، در صورت لزوم تأسیس پژوهشکده یا مرکز پژوهشی همکاری مشترک، استفاده از ظرفیت استاد مهمان در صنعت ساختمان به منظور شناسایی بیشتر معضلات توسط دانشگاه از جمله مواردی است که در این تفاهمنامه آمده است.
همچنین توانمندسازی و تأمین منابع انسانی از طریق استفاده از ظرفیتهای تأمین منابع انسانی دانشگاه، برگزاری دورههای آموزشی، رویدادها، سمینارها و نشستهای تخصصی مشترک داخلی و بینالمللی و تخصیص ظرفیت برای کارآموزی دانشجویان دانشگاه از دیگر بندهای این تفاهمنامه است.
جلیلی در حاشیه این مراسم با اشاره به موضوعات و اهداف تفاهمنامه گفت: در این تفاهمنامه تراکنشهای علمی و پژوهشی میان دو مجموعه شکل خواهد گرفت و امیدوار هستیم که موضوع با اهمیت تامین مسکن استادان جوان و دانشجویان متأهل با همکاری گروه مالی بانک مسکن انجام شود.
وی یادآور شد؛ با امضای تفاهمنامهای که با شهرداری تهران داشتیم موضوع آمادهسازی زمین یک هکتاری دانشگاه در منطقه۲۲ شروع شده و در جریان است، و این زمین برای ساخت واحدهای مسکونی ویژه استادان جوان قرار است به زودی مهیا گردد. امیدوار هستیم که با همکاری گروه مالی بانک مسکن و مشارکت استادان به زودی شاهد انجام این پروژه باشیم.
رئیس دانشگاه در بخش دیگری از صحبتهایش بر اهمیت تأمین خوابگاه برای دانشجویان متأهل تاکید کرد و افزود: در حال حاضر ساخت خوابگاههای متأهلی ضرورت بیشتری پیدا کرده و شاید از ساخت یک بیمارستان هم ارجحتر باشد. اگر مشکل مسکن نخبگان که یکی از اصلیترین دغدغههای آنهاست را حل کنیم، بیشک نقش موثری در نگهداشت این سرمایههای ارزشمند خواهیم داشت.
علی عگسری سرپرست بانک مسکن نیز در آیین امضای این تفاهمنامه با تاکید بر اینکه استادان و نخبگان دانشگاهها سرمایهای ارزشمند برای کشور هستند، گفت: باید برای برطرف کردن نیازها و دغدغههای اعضای هیات علمی و نخبگان که نیروهای اثرگذار و ارزشمندی هستند تلاش کنیم و با رفع چالشهای این عزیزان، محیطی را برای نگهداشت این افراد در کشور و حتی بازگرداندن آنها فراهم آوریم.
وی یادآور شد: در حالحاضر سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را تامین مالی میکنیم. اگر از این میزان سالانه ۱۰ هزار واحد مسکونی برای اعضای هیات علمی در نظر گرفته شود، بیشک در عرض چهار یا پنج سال مشکل مسکن این افراد برطرف خواهد شد.
سرپرست بانک مسکن خاطرنشان کرد: آمادگی این را داریم که با استفاده از فضاها و منابع دانشگاهها، موضوع تأمین مسکن استادان و نخبگان را به عنوان یک پروژه ملی در اولویت قرار دهیم و با سازماندهی و برنامهریزیهای لازم برای حل این مسئله مشارکت کنیم.
نظر شما