به گزارش ایرنا، حبیب الله آسوده روز چهارشنبه در جشنواره علمی، ترویجی، تکریمی زکات چهارمحال و بختیاری افزود: در سالجاری ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان توسط حامیان به صورت مستقیم به حساب ۴۱۲ هزار فرزند بیسرپرست و محسنین واریز شده است.
وی با بیان اینکه امسال مردم نوعدوست کشور بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان برای کمک به نیازمندان و مستمندان کمک کردند، گفت: نیمی از کمکهای مردمی دریافتی توسط کمیته امداد از سوی ۱۰ هزار مرکز نیکوکاری فعال در سطح محلات جمعآوری و در میان نیازمندان همان محل نیز توزیع شده است.
وی افزود: مراکز نیکوکاری همکار با کمیته امداد، محلهمحور و مسجدمحور هستند و همه کمکها توسط خود مردم جمعآوری و میان نیازمندان توزیع میشود و فقط کمیته امداد امام بر فرآیند دخل و خرج و صیانت از نیات خیران و نیکوکاران نظارت دارد.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: بخشی از کمکهای مردمی نیز توسط موسسات خیریه، مساجد و غیره جمعآوری و به حساب نیازمندان واریز شده و صورتجلسات آن برای کمیته امداد ارسال میشود.
آسوده به برگزاری جشن عاطفهها و نیکوکاری در سطح کشور برای حمایت از نیازمندان و دانشآموزان اشاره کرد و اظهار داشت: در این مناسبتها نیز ۴۰۰ میلیارد تومان نقد و ۸۰۰ میلیون تومان کالا به دست دانشآموزان و خانوادههای نیازمند رسیده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام با بیان اینکه ۴۰۰ میلیارد تومان در قالب صدقه از سوی خیرین به جامعه هدف کمیته امداد کمک شده است، گفت: حدود ۲.۵ میلیون خانوار تحت حمایت کمیته امداد هستند و از خدمات این نهاد بهره میبرند.
آسوده به تهیه و توزیع ۵۰ هزار جهیزیه به ارزش یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان درسالجاری در کشور اشاره کرد و گفت: تهیه ۱۰۰ هزار جهیزیه در دستور کار این نهاد حمایتی برای سالجاری قرار دارد.
وی به احداث ۴۰ هزار مسکن و تهیه و توزیع ۷۰۰ هزار بسته تحصیلی برای دانشآموزان به عنوان دیگر برنامههای حمایتی این نهاد اشاره کرد و گفت: تامین مسکن،کمک به در راه ماندگان، تامین جهیزیه، تامین کمک هزینه تحصیلی،کمک به مهارت و اشتغال از سرفصلهای حمایتی کمیته امداد است که از محل منابع کمکهای مردمی اجرا میشود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به جایگاه پرداخت زکات و توسعه فرهنگ زکات در کشور گفت: زکات یک امر اجتماعی، اخلاقی و دینی است و برای حمایت از مستضعفان و نیازمندان است و این مساله در کنار موضوعات عبادی، اجتماعی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
به گفته وی، کمیته امداد به تنهایی در زمینه ترویج و توسعه زکات مسئولیت ندارد و همه افراد جامعه به خصوص ائمه جمعه، تریبوندارها، مسوولان اجرایی در سطحهای مختلف کشور، نخبگان، مدیران، مسولیت توسعه این فرهنگ را برعهده د ارند.
اسوده به افرادی که تمکن مالی دارند توصیه کرد، بخشی از دارایی و اموال خود را برای رفع مشکلات مردم در اختیار مردم قرار دهند.
به گزارش ایرنا، نوزدهیمن جشنواره علمی، ترویجی، تکریمی زکات کشور در چهارمحال و بختیاری با حضور مودیان مالیات، مبلغان، فعالان حوزه زکات و همچنین مسوولان برگزار شد و در این آیین چهار زندانی جرائم غیرعمد از محل درآمد زکات استان آزاد شدند.
نظر شما