فروش مرزی فرآورده‌های نفتی در کرمانشاه به ۳۹۰ میلیارد تومان رسید

کرمانشاه- ایرنا- مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه، فروش مرزی فرآورده‌های نفتی استان در ۹ ماه سپری شده از سال جاری را حدود سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال (۳۹۰ میلیارد تومان) اعلام کرد و گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه، «فریدون یاسمی» در نشست مبارزه با قاچاق سوخت با بیان اینکه این میزان فروش به خزانه دولت واریز شده است، افزود: رقم مذکور حاصل فروش بیش از ۲۹ میلیون و ۳۶۱ هزار لیتر فرآورده نفتگاز و بنزین در مرزهای استان است.

وی با بیان اینکه در پنج مرز پرویزخان، شیخ صله، خسروی، سومار و شوشمی فروش مرزی در جریان است، گفت: بیشترین میزان فروش مربوط به مرز پرویزخان است.

به گفته وی روزانه حدود هفت میلیون لیتر انواع فرآورده های نفتی در سطح استان توسط ۴۰۰ دستگاه نفتکش فعال انجام می شود.

کاهش روزانه ۱۵۰ هزار لیتر در مصرف بنزین

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه در ادامه از معرفی ۲۶ جایگاه سوخت متخلف به تعزیرات حکومتی خبر داد و توضیح داد: با بازرسی های ویژه در ۱۰ روز اخیر روزانه ۱۵۰ هزار لیتر مصرف بنزین کاهش داشته است.

یاسمی افزود: با تشکیل تیم بازرسی از کارکنان و بسیجیان شرکت و بررسی های صورت گرفته در جلسه کمیته تخلفات منطقه کرمانشاه، ۲۶ جایگاه سوخت متخلف در سطح استان در راستای مبارزه با قاچاق فرآورده بنزین به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

به گفته وی، نظارت بر توزیع در جایگاه های استان با هدف مبارزه با عرضه خارج از شبکه سوخت و جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی از کارت هوشمند سوخت وسایل نقلیه بنزین سوز انجام می شود که این موضوع موجب کشف جایگاه های خاطی و کارت های هوشمند سوخت سرگردان و پیشگیری از تخلفات در حوزه توزیع فرآورده های نفتی شده است.

وی اضافه کرد: نظارت بر مجاری عرضه سوخت استان توسط بازرسان ویژه منطقه در قالب تیم های نظارتی انجام می شود که پس از تشکیل پرونده متخلفان و ارجاع به کمیته تخلفات منطقه، برای بررسی و صدور حکم نهایی به تعزیرات حکومتی استان ارسال می شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه همچنین از کاهش روزانه ۱۵۰ هزار لیتر مصرف بنزین در ۱۰ روز اخیر و از آغاز بازرسی های ویژه در این استان خبر داد.

مصرف ۹۴ میلیون لیتر سوخت در بخش کشاورزی منطقه کرمانشاه

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه در ادامه سخنانش همچنین از مصرف ۹۴ میلیون لیتر سوخت در بخش کشاورزی در ۹ ماه سپری شده از سال جاری خبر داد و گفت: از سوخت اختصاص داده شده برای ادوات کشاورزی در سال جاری، حدود ۱۶ میلیون لیتر دیگر باقی مانده است.

به گفته وی، براساس سطح زمین زیر کشت، نوع کشت و توپوگرافی زمین حدود ۱۱۰ میلیون لیتر نفتگاز برای ادوات کشاورزی در سال جاری برآورد شده بود که تاکنون حدود ۹۴ میلیون لیتر مصرف شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه از نصب سامانه هوشمند سوخت در جایگاه های سیار مستقر در مرزهای این استان خبر داد و افزود: کنترل و نظارت بیشتر و پیشگیری از قاچاق سوخت از جمله اهداف مهم در نصب سامانه هوشمند در این جایگاه ها است.

یاسمی با بیان اینکه سازمان صمت باید نظارت لازم بر توزیع گازمایع توسط شرکت های موزع را داشته باشد، تصریح کرد: توزیع باید بر اساس کارت بانکی صورت گیرد ضمن اینکه در صورت عدم اجرای این اصل، شرکت های موزع خاطی به تعزیرات حکومتی جهت اعمال قانون معرفی خواهند شد.

استان کرمانشاه ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی دارد

استان کرمانشاه در مجموع ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرز ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرسی فعال است و سالانه بیش از سه میلیارد دلار کالا از این مرزها به خارج از کشور صادر می‌شود.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود.

مرز رسمی پرویزخان قطب اقتصادی غرب کشور و از مرزهای فعال است و ۴۵ درصد صادرات کالاهای غیر نفتی از کشورمان به کشور عراق از طریق این مرز صورت می‌گیرد.

هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می‌شود.

مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری قصرشیرین دارای بزرگترین پایانه زمینی بین المللی خاورمیانه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha