پیمان بهرامی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در شرایط عادی به طور میانگین روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در منطقه کرمانشاه به مصرف میرسید که در این ایام به روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر رسید.
وی با اشاره به اینکه بیشترین مصرف در بازه زمانی یادشده، مربوط به ۱۲ فروردین ماه با سه میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر و کمترین مصرف مربوط به روز سیزدهم فروردین ماه ۱۴۰۳ با یک میلیون و ۲۵۰ هزار لیتر بود، گفت: تمام عوامل عملیاتی در این ایام تلاش کردند که جریان تامین و توزیع سوخت با وجود افزایش مصرف، روندی روان و عادی داشته باشد و گردشگران جهت تامین سوخت موردنیاز مشکلی نداشته باشند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمانشاه با بیان اینکه در مواقع اضطرار، کارت آزاد هم در جایگاه ها موجود است، افزود: ۱۶۵ باب جایگاه عرضه سوخت در این استان آمادگی تامین سوخت را دارند و همگی جایگاهها فعال و در حال سوخترسانی هستند.
بهرامی پایش و کنترل مستمر فرآورده های نفتی را یکی از اولویت های اصلی شرکت ملی پخش کرمانشاه دانست و افزود: کارشناسان واحد فنی و خدمات سامانه هوشمند شرکت از جایگاه های عرضه سوخت در ایام تعطیلات بازدید کردند و این در حالی است که همشهریان و هموطنان گرامی می توانند پیشنهادات و تخلفات مشاهده شده را با سامانه کشوری ۰۹۶۲۷ گزارش دهند.
به گفته مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه، ۲ میلیون و چهار هزار و ۹۷۵ نفر در تعطیلات نوروز امسال از جاذبههای گردشگری و تفریحی این استان بازدید کردند.
به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، سه اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیدهاند باعث شده تا استان کرمانشاه در ایام نوروز هر سال به یکی از مقصدهای گردشگری مسافران تبدیل شود.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سرابهای نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.
نظر شما