فولاد مبارکه الگوی مناسبی برای صنایع کشور است

اصفهان-ایرنا- معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور گفت: مجموعه فولاد مبارکه الگوی مناسبی برای سایر صنایع آلاینده کشور است و امیدواریم با این رویکرد در بعد آلاینده های جوی و آلاینده های منابع آب و خاک و مسوولیت های اجتماعی هم اقدام کند.

به گزارش ایرنا، علی سلاجقه روز پنجشنبه در آیین افتتاح ۲ طرح زیست محیطی در فولاد مبارکه اصفهان، افزود: شفاف سازی داده ها و اطلاعات در صنایع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و مردم علاقمندند که این اطلاعات بطور مستمر و دائمی در قالب تابلوهای اعلان وضعیت ارائه شود.

وی ادامه داد: ایستگاههای پایش باید در راستای باد غالب ایجاد شده و اطلاعات را بطور مرتب در قالب اتاق های شیشه ای به مردم اطلاع رسانی شود تا مردم در این زمینه قضاوت کنند که چه روندی در این مجموعه در پیش گرفته شده است.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به روز ۲۹ دی بعنوان روز هوای پاک اظهار داشت: تقارن این روز را با افتتاح طرح های زیست محیطی در فولاد مبارکه به فال نیک می گیریم و یک خبر خوب به مردم می دهیم که این دستاوردهای دانش بنیان در این مجموعه با تلاش مدیریت جوان و نیروهای داخلی انجام شده و امیدواریم به الگوی مناسبی برای سایر صنایع کشور باشد.

سلاجقه افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم از طرح های شرکت های دانش بنیان حمایت می کند و در این زمینه بخوبی کارها را راهبری می کند و این توصیه جدی ما به همه دستگاههای اجرایی است.

رییس سازمان حفاظت محیط‌ زیست گفت: دولت سیزدهم در موضوع دانش‌بنیان‌ها در همه ابعاد به ویژه محیط زیست انسانی و محیط‌زیست طبیعی از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها در کشور ما به فرصت تبدیل شده هر چند از بُعد اقتصادی با مشکلاتی مواجه هستیم، افزود: یکی از دستاوردهای اصلی مباحث مربوط به شرکت‌های دانش بنیان، تکیه بر نیروهای جوان داخلی و افکار و اندیشه‌هایی بوده که دنیا را می‌تواند متحول کند که این موضوع را در مجموعه دانش بنیان‌های کشور شاهد بودیم.

سلاجقه افزود: از بعد شفافیت داده‌ها، مردم دوست دارند از وضعیت آلاینده‌ها و عناصر آلاینده متعدد اطلاع یابند که در قالب ایستگاه‌های پایش تحت عنوان اتاق شیشه‌ای برای مردم اطلاع رسانی شود.

به گزارش ایرنا، طرح واحد اسمز معکوس ثانویه ( Ro۲) همچنین طرح تصفیه خانه استحصال پساب های شهری بهمراه سیستم اولترافیلتراسیون (UF) روز پنجشنبه در آیینی با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست و جمعی از مسئولان ملی و استانی افتتاح و به بهره برداری رسید.

طرح احداث واحد اسمز معکوس ثانویه با هزینه هزار و ۴۰۰ میلیارد ریالی و ۷.۵ میلیون یورویی با ظرفیت ۹۰۰ متر مکعب بر ساعت با هدف بازیابی پساب و کاهش آب ریجکت (برگشتی) اسمز معکوس اولیه ( Ro۱) است که با اجرای این طرح برای ۲۵ نفر اشتغالزایی شده است.

از مزایای این طرح می توان به کاهش مصرف آب و استفاده حداکثری از تصفیه پساب های صنعتی و بهداشتی و تصفیه ۳ هزار متر مکعب پساب صنعتی و بهداشتی و تبدیل به حدود ۲ هزار و ۸۰۰ متر مکعب آب صنعتی جهت استفاده در خطوط تولید اشاره کرد.


همچنین طرح احداث تصفیه خانه استحصال پساب های شهری بهمراه سیستم اولترافیلتراسیون (UF) نیز در مدت ۳۶ ماه با هزینه هزار میلیارد ریال و ۱۰ میلیون یورویی با ظرفیت هزار متر مکعب بر ساعت با هدف تبدیل پساب های شهری خریداری شده شهرستان های مبارکه و لنجان به آب صنعتی مورد نیاز خطوط تولید اجرا شده است.


از مزایای این طرح که بطور صد در صد با توانمندی داخلی انجام شده و برای ۲۵ نفر اشتغالزایی بهمراه دارد، کاهش آلودگی محیط زیست بدلیل جلوگیری از ورود پساب های شهری به رودخانه و کاهش برداشت آب از رودخانه و تبدیل پساب های شهری به آب صنعتی مورد نیاز خطوط تولید اشاره کرد.

شرکت فولاد مبارکه با داشتن حدود ۱۲ میلیون تُن ظرفیت آهن اسفنجی بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان محسوب می شود.
مجتمع فولاد مبارکه واقع در ۷۵ کیلومتری جنوب غرب اصفهان دارای ۳۵ کیلومتر مربع وسعت و ۱۷ کیلومترمربع سالن تولید است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha