اولویت نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد ساخت مدرسه در بویراحمد است
عکس تزئینی

یاسوج-ایرنا-مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرانه آموزشی شهرستان بویراحمد به خصوص شهر"یاسوج"، حدود سه متر مربع است و با توجه به مهاجرپذیری و کمبود فضای آموزشی در این شهر، اولویت نوسازی مدارس استان تلاش برای رفع این نقیصه است.

به گزارش ایرنا،به گزارش ایرنا،"سید رضا حسینی نیک" در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا، افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای مشکلات عدیده فضای آموزشی است که ۷۰درصد این کمبودهای فضای آموزشی مربوط به شهرستان بویراحمد به خصوص شهر "یاسوج" و ۳۰ درصد مابقی مربوط به سایر مناطق استان است که رفع این نقیصه توجه ویژه ای را می طلبد.

براساس گفته کارشناسان و برخی مسوولان، حاشیه نشینی در شهر یاسوج به طور روز افزون رو به افزایش است، که به قول مدیر کل نوسازی مدارس استان، در حاشیه شهر یاسوج بدلیل نبود فضای آموزشی، در محله های؛ "سرآبتاوه"، "بَلَهزار"، "مادَوَان"، "مِهریون"، نیاز به ساخت چهار مجتمع آموزشی داریم و علاوه بر حاشیه شهر یاسوج، باز به چهار مجتمع آموزشی در چهار طرف شهر یاسوج، نیاز داریم.

حسینی نیک یادآور شد:در پی مصوبه سفر رییس جمهور در سال ۱۴۰۰، طرح احداث ۳۶ مدرسه ۲ کلاسه به منظور برچیده شدن مدارس کانکسی مناطق با جمعیت هر کدام بیش از ۱۵ دانش‌آموز در این استان، اواخر سال گذشته آغاز شد که این مدارس در فاصله ۵ ماهه، ساخته و بهره برداری شد.

وی تاکید کرد: امسال نگاه دولت، نگاه آموزشی بود چرا که در هفت ماهه ۱۴۰۱، قریب به ۴۰۰ میلیاردتومان جذب اعتبار داشتیم که شامل جذب اعتبار از دولت، خیرین و استان می شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تصریح کرد: ۱۳۰مدرسه نیمه تمام؛ (که از دهه قبل ساخت و ساز شروع شده وهنوز تکمیل نشده است)، در سطح استان وجود دارد و اولویت نوسازی مدارس، تحویل مدارس بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

حسینی نیک تاکید کرد: آمار سرانه آموزشی استان در برنامه و بودجه کشور، به اشتباه ۸.۲ متر مربع اعلام شده است چرا که استان کهگیلویه و بویراحمد هم اکنون، ۱۷۲ هزار دانش آموز دارد و فضاهای آموزشی استان مطابق با سرانه آموزشی اعلام شده، باید یک میلیون و ۳۹۴هزار متر مربع باشد در صورتی که در استان حدود ۸۰۰ هزار متر مربع فضای آموزشی داریم و حدود ۴۰۰ هزار مترمربع فضا کم داریم و همین آمار اشتباه مانعی برای مشارکت خیران در استان می شود.

وی یادآور شد: ۷۶۶ مدرسه ناایمن در استان وجود دارد و مطابق با آمار اعلام شده آموزش و پرورش استان، ۲۱۵ مدرسه در سطح استان، فاقد سرویس بهداشتی است، همچنین مدارس فاقد انشعاب حدود ۳۰۰ مدرسه است.

به گزارش ایرنا، استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۶ هزار نفر جمعیت،هشت شهرستان و۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه و حدود ۱۷۲ هزار دانش آموز و بزرگسال و در بیش از ۳۰۱۸باب آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد دانش آموز، ۱۲هزار در پیش دبستانی و مهدکودک استان حضور دارند.

از کل دانش آموزان استان، ۴۹ درصد از آنها را دختران و ۵۱ درصد را پسران تشکیل می دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha