به گزارش خبرنگار ایرنا، موعود بنیادیفرد روز شنبه در نشست شورای توسعه و برنامهریزی استان افزود: یکی از مهمترین اولویتهای این ادارهکل ایجاد امکانات ورزشی در روستاهای استان است و در همین راستا میطلبد مبلغی از اعتبارات استان به ایجاد سرانه ورزشی در روستاها اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه برای احداث هر باب خانه ورزش روستایی به اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیون تومان نیاز است، تصریح کرد: در طول چهار سال گذشته ۴۰۰ خانه ورزش روستایی در استان راهاندازی شده است و امید میرود با اختصاص اعتبار مناسب ایجاد خانه ورزش روستایی در ۷۰۰ روستای بدون این امکان در استان، فراهم شود.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری افزود: پیشنهاد میشود تا در صورت موافقت اعضای شورای توسعه و برنامهریزی استان با اختصاص یک درصد اعتبارات دستگاههای اجرایی به ایجاد امکانات ورزشی، کارگروهی برای هزینهکرد این اعتبار تشکیل و این موضوع را نظارت کند.
بنیادیفرد خاطرنشان کرد: توجه به ورزش بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی و حوزه سلامت را برطرف میکند از همین رو منافع اختصاص اعتبار به این حوزه به سایر دستگاهها نیز میرسد.
برنامه کاهش طلاق در چهارمحال و بختیاری تدوین و ابلاغ شد
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از تدوین نهایی و ابلاغ برنامه کاهش طلاق در استان خبر داد و گفت: همچنین تدوین برش استانی طرح کاهش آسیبهای اجتماعی نیز در حال نهایی شدن است.
شهرام خواجوی شناسایی آسیبهای اجتماعی اولویتدار شهرستانها را از مهمترین برنامههای کارگروه اجتماعی استان برشمرد و اظهار داشت: پس از شناسایی دقیق این آسیبها، تدوین راهکارهای کاهش و پیشگیری از آن در دستور کار قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا، در این جلسه با رای موافق اکثریت اعضای شورای توسعه و برنامهریزی استان، ۶ طرح پیشنهادی برای برخورداری از اعتبارات تملک دارایی سرمایهای استانی مصوب شد.
به گزارش ایرنا، علاوه بر حدود ۶۵ هزار ورزشکاری که در رشتههای ورزشهای همگانی در چهارمحال و بختیاری مشغول به فعالیت هستند، ۳۵ هزار ورزشکار سازمان یافته نیز در استان وجود دارد که شامل مربی و ورزشکار دارای بیمه ورزشی است و زیر نظر ۵۰۰ هیات ورزشی در شهرستانها و شهرهای استان مشغول فعالیت هستند.
۵۰ هیات از ۵۰۰ هیات ورزشی فعال مربوط به چهارمحال و بختیاری در شهرکرد استقرار دارند و بقیه ۴۵۰ هیات مربوط به شهرستانها و شهرهای استان است.
برنامهریزی برای رسیدن به ۴۰ هزار ورزشکار سازمان یافته تا انتهای سالجاری صورت گرفته است که در صورت تحقق آن،با توجه به جمعیت یک میلیونی استان به یک شاخص رضایتبخش در سطح ملی دست مییابد.
نظر شما