علی دستلاف روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان محصول از ۳۱ هزار و ۹۵۹ کلونی زنبور عسل برداشت شده است.
وی اظهار کرد: بخشی از عسل تولیدی گچساران از توابع کهگیلویه و بویراحمد به شهرستانها و استانهای همجوار صادر میشود.
دستلاف ابراز کرد: هم اکنون ۲۸۹ نفر در صنعت زنبورداری این شهرستان فعالیت دارند.
وی بیان کرد: بیش از ۲ هزار و ۳۲۴ کیلوگرم گرده گل و ۱۲ هزار و ۵۳۲ کیلوگرم موم امسال در گچساران تولید شد.
دستلاف افزود: همچنین در سالجاری بیش از۱۲ کیلو گرم ژل رویال و ۶۵ کیلوگرم بره موم زنبور عسل در این شهرستان تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: صدور دفترچه زنبورداری، صدور مجوزهای کوچ به استانهای دیگر، معرفی به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات و برگزاری کارگاههای آموزشی به منظور بهرهوری بیشتر از خدمات جهاد کشاورزی از جمله اقدامات این اداره در حمایت از تولیدکنندگان عسل در این شهرستان به شمار میرود.
عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و میتواند در درمان بسیاری از بیماریها مؤثر باشد.
به گفته کارشناسان عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد و می تواند برای درمان زخمها و برخی از عفونتهای ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.
برای تسریع در بهبود زخمهای ناشی از سوختگی و زخمها با خراشهای بافتی نیز این ماده غذایی مفید استفاده میکنند.
نظر شما