«حبیبالله بوربور» روز یکشنبه در آیین گشایش و راهاندازی مجمع خیرین استان مرکزی در اراک، افزود: مجمع خیرین کشور تاکنون ۶ هزار مدرسه در نقاط مختلف میهن اسلامی ساخته و تحویل آموزش و پرورش داده است.
وی ساخت ۱۰۰ مدرسه در ۱۰۰ روز را از مهمترین اقدامات مجمع خیرین کشور دانست و ادامه داد: جمعیت دانشآموزی در سالهای گذشته ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده و اکنون به ۱۵ میلیون رسیده است.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور گفت: این مجمع در حوزه علوم پزشکی نیز مجمع خیرین را در دانشگاههای شهید بهشتی، علامه طباطبایی و تربیت مدرس راهاندازی کرده است.
بور بور، با بیان اینکه مجمع خیرین، عضو شورای اجتماعی کشور است، افزود: اکنون ۵۰ مجموعه خیّری با عنوانهای مختلف، عضو مجمع خیّرین هستند که به ثبت رسیدهاند.
وی بیان کرد: مجمع خیّرین کشور در زمان شیوع کرونا چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال کمک کرد و در ارزیابی وزارت بهداشت به عنوان شاخص ترین مجموعه شناخته شد.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور، با انتقاد از اخذ مالیات ۱۰ درصد از فعالیت و کمکهای خیران گفت: دریافت مالیات از افرادی که با هدف کمک به نیازمندان همکاری دارند موجب میشود تا رغبت نیکوکاران کاهش یابد.
بور بور افزود: مجمع خیرین کشور برای کمک به فعالیتهای این مجموعه، فراکسیونی در مجلس دارد تا مشکلات افراد خیر و نیکوکار را پیگیری کند.
وی بیان کرد: کار مجمع خیرین کشور، اقدامی فرهنگی است تا با سنجیدن ضرورتها برای کمک به افراد نیازمند فعالیت موثری انجام دهد.
«نذر تخصص» با هدف بهرهگیری از ظرفیت افراد ماهر در دستور کار قرار دارد
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور گفت: در این نذر، افرادی که دارای مهارت هستند، شناسایی و در قالب نرم افزار ساماندهی و دارای کد خواهند شد و برای ارایه خدمات به افراد نیازمند معرفی میشوند.
بوربور افزود: در برنامه میان مدت مجمع خیرین کشور، نذر تخصص با تهیه اساسنامهای مدون مصوب شده است.
وی بیان کرد: مجمع خیرین کشور همچنین در برنامه درازمدت نیز «بانک زمان» را در ۲ سال و نیم فعالیت طراحی کرده است که نرم افزار و ساختار آن سازماندهی شده تا در قالب ماده واحده به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد و در برنامه هفتم گنجانده شود.
رئیس مجمع خیرین کشور گفت: از جمعیت ۸۰ میلیونی کشور، هشت و نیم میلیون نفر، سالمند هستند که در ۲۰ سال آینده این جمعیت به ۳۰ میلیون نفر خواهد رسید که ارایه خدمات به این جمعیت به سختی ممکن خواهد شد، بنابراین باید تدابیر لازم برای ارایه خدمات به این جمعیت از اکنون پیشبینی شود.
بوربور افزود: برای آنکه کشور در آینده دچار مشکل نشود باید تدابیر لازم جمعیتی در بانک زمان اندیشیده شود.
وی بیان کرد: از مجموع ۵۰ موسسه یک موسسه به نام ریحانه از یک هزار و ۵۰۰ معلول بدون خانواده توسط یک هزار نیرو نگهداری میکند.
خیران سرمایههای ارزشمند معنوی هستند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: خیران سرمایههای ارزشمند معنوی هستند که در شرایط نامطلوب با اقدام اثرگذار موجب رفع آلام میشود.
«بهنام نظری»، با اشاره به خدمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، افزود: لعنت خدا بر دشمنان که این نیروی مقتدر ایران اسلامی را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داده است.
وی بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، براساس فرمایش مقام معظم رهبری، گام برمیدارد و همواره در ارایه خدمات پیشرو است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: سبزپوشان سپاه در زلزله کرمانشاه و سرپل ذهاب برای یک هزار و ۹۳۰ روستا، اسکان، تغذیه و منزل مسکونی ایجاد کردند که این اقدام بخش کوچکی از ظرفیت این نیروی فداکار است.
نظری افزود: جمعیت هلال احمر استان مرکزی در حوادثی از جمله سیل آهنگران و حادثه رانندگی در گردنه نقره کمر تفرش در مدت زمان کوتاهی حاضر شد و به ارایه خدمات پرداخت.
وی بیان کرد: جمعیت هلال احمر با انبوه مسولیت و محدودیت در منابع میتواند با کمک خیران خدمات مطلوبی ارایه کند.
انجام ۶ هزار ماموریت توسط جمعیت هلال احمر استان مرکزی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی نیز گفت: ۶ هزار ماموریت از سال گذشته تاکنون در قالب طرح زمستانه، نجات کوهستان، سیل آهنگران و حوادث جادهای توسط جمعیت استان ارایه شده است.
«علیرضا شهرجردی» افزود: استان مرکزی در طرح نذر آب، کاروان سلامت را به استانهای سیستان و بلوچستان و کرمان اعزام کرد و در آخرین اعزام ۴۵ پزشک متخصص خدمات درمانی رایگان ارائه نمودند.
وی بیان کرد: توزیع ۸۰۰ بسته حمایتی، ۱۰۰ منبع آب و دهها میلیون کمکهای دارویی و نقدی در استانهای کم برخوردار توسط جمعیت هلال احمر استان مرکزی ارایه شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: اکنون در ۱۵ استان کشور، انجمن خیریه هلال احمر تاسیس شده و استان مرکزی هم با کمک خیران کشوری و استانی فعالیت خود را آغاز میکند.
شهرجردی افزود: جمعیت هلال احمر استان مرکزی آمادگی دارد در چهار شهرستان استان مرکزی انجمن خیرین هلال احمر تاسیس و در سایر شهرستانهای استان سال آینده این مجمع راهاندازی شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: راهاندازی مرکز کنترل سرطان برای پیشگیری، غربالگری و درمان و کنترل سرطان در این استان برنامهریزی شده است.
وی گفت: استقرار بالگرد امداد جمعیت هلال احمر استان مرکزی برای اولین بار در فرودگاه شهدای اراک برنامهریزی شده تا از خدمات آن در انتقال بیماران استفاده شود.
در این آیین انتخابات مجمع خیرین استان مرکزی برگزار شود.
نظر شما