معاون استاندار فارس: سیاه نمایی و وارونه نمایی واقعیت ها نتیجه اطلاع رسانی ناقص است

شیراز-ایرنا-معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری فارس خاطرنشان کرد: عدم اطلاع رسانی به موقع و دقیق از خدمات و عملکردها موجب وارونه نمایی واقعیت ها می شود از این رو شاهد سیاه نمایی بسیاری از خدمات دولت سیزدهم هستیم.

اسماعیل محبی پور روز یکشنبه در دیدار با رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش اظهار کرد: روابط عمومی ها در برابر جامعه وظیفه تربیتی دارند لذا هدف‌گذاری صحیح که در روابط عمومی آموزش و پرورش صورت گرفته بسیار ارزشمند است.

محبی پور افزود: امروز با یک تغییر از اطلاع رسانی سنتی به نوین شاهد تعیین سیاست ها از سوی افکار عمومی هستیم. فضای اطلاع رسانی کاملآ تغییر کرده و نیاز به حضور فیزیکی نیست لذا در حوزه روابط عمومی نیاز به تلاش بیشتر است.

وی از طرح آموزش و پرورش در راستای شبکه سازی اطلاع رسانی تقدیر و اضافه کرد: فضای امروز دیگر فضای محافظه کاری نیست. هیچ دستگاهی ظرفیت آموزش و پرورش را ندارد زیرا تنها در استان فارس جمعیت یک میلیونی دانش آموزی در کمترین زمان موضوعی را در جامعه توسعه می دهند. مدل اطلاع رسانی در آموزش و پرورش می تواند الگویی برای سایر نهادها و دستگاه‌ها باشد.

وی ادامه داد: مردم فارس همواره در صحنه های مختلف در میدان حضور داشتند و با شور و نشاط در برنامه ها مشارکت می کنند. آموزش و پرورش در این دولت عملکرد بسیار مطلوبی داشته و در حوادث اخیر به خوبی عمل کرده است.

مصطفی بابایی رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش هم در سفر به شیراز و در دیدار با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت : حجم عظیمی از جامعه، مخاطب آموزش و پرورش است. ما به عنوان روابط عمومی ماموریت تربیتی داریم بنابراین اطلاع رسانی در خصوص دستاوردها باید به گونه‌ای باشد که دانش آموز به خودش افتخار کند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گفت: آنچه در سند تحول آمده و مبتنی بر سیاست های دولت سیزدهم است ، ماموریت روابط عمومی ها را سنگین تر کرده است.

وی اقناع افکار عمومی را اساسی ترین راهکار روابط عمومی برشمرد و افزود: تلاش داریم با راه اندازی شبکه سراسری و یکپارچه اطلاع رسانی آموزش و پرورش فاصله دورترین مدرسه با پایتخت را از بین ببریم. روابط عمومی‌ها و رسانه مهم ترین رکن تعلیم و تربیت هستند لذا تلاش کنیم با هم افزایی در برابر هجمه های بایستیم.

فعالیت بیش از یک هزار و دویست روابط عمومی در آموزش و پرورش کشور

بابایی همچنین در گردهمایی یک روزه کارشناسان روابط عمومی ادارات آموزش و پرورش فارس، در باشگاه فرهنگیان شیراز با اشاره به اهمیت رسانه اظهار کرد: روابط عمومی ها نیازمند مساعدت سایر بخش هاست لذا همکاران چند پستی در شهرستان ها کار بسیار دشواری دارند.

وی با تقدیر از زحمات رسانه ای اداره کل آموزش و پرورش، افزود: پویش سلام فرمانده و رفیق شهیدم حرکت عظیمی بود که اتفاق افتاد سلام فرمانده بازتاب وسیعی در سطح دنیا داشت لذا روابط عمومی های آموزش و پرورش نقش مهمی داشتند.

وی از فعالیت بیش از یک هزار و دویست روابط عمومی آموزش و پرورش ها در سطح کشور خبر داد و اضافه کرد: این ظرفیت کم نظیری است که باید به بهترین نحو از آن بهره مند شد و میشود کارهای عظیمی انجام داد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: در تدوین پیوست رسانه ای باید بسیار دقت شود.لذا مسئول روابط عمومی اگر جریان شناس نباشد نمی تواند جریان ساز باشد.

وی با اشاره به تدوین مدل شبکه سازی در اطلاع رسانی، تصریح کرد: مهمترین راهبرد ما اقناع و مهمترین راهکار ما شبکه سازی است، لذا شبکه اطلاع رسانی به ما کمک می کند تا اطلاعات دقیق و سریع ارسال شود. مدل نظام رسانه‌ای مبتنی بر شبکه سازی بر چهار سطح؛ میان دستگاهی برون دستگاهی، درون دستگاهی و روابط عمومی است.

وی با تشریح ارکان شورای اطلاع رسانی آموزش و پرورش افزود: مسئول روابط عمومی دائما باید در میدان حضور داشته باشد و به رصد اطلاعات بپردازد.تقویت دانش، جریان سازی، تشکیل شبکه های اطلاع رسانی، خلاقیت، تولید انبوه محتوا و ...، از راهکارهای روابط عمومی هاست.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha