۴۹ طرح بهداشتی و درمانی خراسان‌شمالی در حال ساخت است

بجنورد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان‌شمالی گفت: اکنون ۴۹ پروژه بهداشتی و درمانی در استان با بیش از ۱۸ هزار متر مربع در حال ساخت است.

به گزارش ایرنا، دکتر سیدجواد پورنقی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه ها با هدف ارتقای سلامت شهروندان در تمامی نقاط خراسان شمالی در حال اجرا است که شاخص ترین آن در حوزه درمان، احداث بیمارستان ۶۴ تخت خوابی شهرستان مرزی رازوجرگلان است.

وی افزود: بیمارستان ۶۴ تختخوابی رازوجرگلان از نیازهای اصلی این شهرستان مرزی محسوب می شود که از ۲ سال گذشته کلنگ آن بر زمین زده شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ادامه داد: با اجرای پروژه بیمارستان ۶۴ تخت خوابی و دیگر پروژه های بهداشتی و درمانی استان بی تردید در سال های آینده شاهد رشد چشمگیری در حوزه تملک دارایی بخش سلامت خواهیم بود زیرا که با اجرای این پروژه ها برای هر یک از آن اعتبار مشخصی تعریف و جذب می شود.

پورنقی با اشاره به تخصیص ۷۴۵ میلیارد ریال اعتبار سفر رییس‌جمهور به بخش سلامت استان، گفت: این میزان اعتبار در سه مرحله جذب شد که برای احداث بیمارستان رازوجرگلان، تکمیل و تجهیز بیمارستان پورسینای آشخانه، تکمیل دانشکده داروسازی و چندین پروژه بهداشتی هزینه می شود.

وی افزود: بیمارستان پورسینای آشخانه از دیگر پروژه های درمانی مطرح در سفر رییس جمهور بود که اعتبار خوبی برای تکمیل و تسریع در ساخت آنها مصوب شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی یادآور شد: همچنین در حوزه فوریت های پزشکی و اقدامات پیش بیمارستانی نیز در سفر رییس جمهور ۲۵۰ میلیارد ریال برای احداث پایگاه های اورژانس در نظر گرفته شد.

۴۹ طرح بهداشتی و درمانی خراسان‌شمالی در حال ساخت است

افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی در دهه فجر

پورنقی گفت: همزمان با ایام الله دهه فجر ۱۲ پروژه بهداشتی با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال در شهرستان های خراسان شمالی به بهره برداری خواهد رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان‌شمالی افزود: این پروژه های افتتاح شامل مراکز بهداشتی، مراکز جامع سلامت و پانسیون پزشکان در شهرستان های شیروان، بجنورد و رازوجرگلان است.

وی با اشاره به تجهیز دپارتمان قلب استان، گفت: برای نخستین بار در استان، دپارتمان تخصصی قلب بیمارستان امام حسن (ع) به اکو کاردیوگرافی ترانس مری (TEE) مجهز می‌شود.

پورنقی خاطرنشان کرد: این دستگاه با ارزش ۵۰ میلیارد ریالی با مساعدت وزارت بهداشت به استان تعلق گرفته و به‌ زودی در دپارتمان قلب بجنورد نصب و راه اندازی می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان‌شمالی تصریح کرد: پیش از این بیماران با تحمل هزینه‌های مازاد درمان، برای انجام اکوکاردیوگرافی قلب ترانس مری، به دیگر استان‌ها سفر می‌کردند.

کسب رتبه سوم علوم پزشکی خراسان شمالی در حوزه فناوری

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این نشست اظهار کرد: بر اساس ارزشیابی سالانه فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برای نخستین‌بار و علوم پزشکی استان رتبه سوم حوزه فناوری در بین دانشگاه‌های هم‌تراز را کسب کرد.

دکتر امیرعلی قهرمانی افزود: در این ارزشیابی با کسب ۴۰۱.۷۲ امتیاز، مواردی همچون واحدهای فناور مستقر، محصولات تولید شده و محصولات مجوزدار و محصولات نمونه‌سازی شده توسط بازرسان وزارت مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به تجهیز مرکز سلول درمانی خراسان شمالی، گفت: مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی(اتاق تمیز) در زمینه تحقیقات و درمان بیماران مورد استفاده قرار می گیرد.

قهرمانی افزود: اینک برنامه جامعی برای خودکفایی در ایجاد فناوری‌های نوین در حوزه علوم پزشکی خراسان شمالی تدوین شده است که اختصاص فضای مناسبی به مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی(اتاق تمیز) بخشی از آن است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: ایده‌های دانش‌بنیان در این حوزه نیز با برگزاری استارتاپ‌های ژن درمانی و سلول درمانی حمایت خواهند شد.

خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.

در این استان ۸۶۳ هزار نفری، ۳۵۰ پزشک عمومی و ۲۵۶ پزشک متخصص فعالیت دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha