به گزارش ایرنا؛ «علیرضا حریقی» دوشنبه شب در جمع متولیان سلامت استان کرمانشاه، افزود: برای این صندوق پنج هزار میلیارد تومان تصویب شده است که به هزینه های درمان این بیماران اختصاص می یابد.
وی گفت: بیماران خاص و سخت درمان از جمله، تالاسمی، هموفیلی و سایر بیماران متابولیک میتوانند با ثبت نام در سامانه و نشان دار کردن بیماری از خدمات و تخفیفات ویژه بهرهمند شوند.
معاون بیمه و خدمات سلامت استان کرمانشاه در ادامه گفت: افراد دارای بیماری خاص اگر به مراکز دولتی مراجعه کنند خدمات به این افراد ۱۰۰ درصد رایگان میباشد و اگر به بیمارستان خصوصی مراجعه کنند تا ۸۰ درصد خدمات رایگان میباشد.
حریقی افزود: بهترین راه شناسایی و نشان دار شدن بیماران ( ۱۰۷ عنوان بیماری) از طریق درمانگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و در هنگام مراجعه این بیماران به این مراکز می باشد.
براساس آمارهای رسمی تاکنون ۳۷ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص در استان کرمانشاه شناسایی شده است.
همکاری بین بخشی در بحث جوانی جمعیت بسیار ضروری است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این نشست گفت: همکاری بین بخشی در بحث جوانی جمعیت باید جدی گرفته شود و در این راستا همکاری و همراهی امامان جماعت، فرمانداران ضروری است و در این خصوص شورای اداری در شهرستان ها تشکیل شود تکالیف را مشخص کنید.
«ابراهیم شکیبا» افزود: مقام معظم رهبری به صورت مکرر در رابطه با جوانی جمعیت هشدار داده اند و تاکید کردند که ما باید برای نجات کشور اقدام کنیم و یادآور شدند؛ اعتمادسازی و امیدآفرینی دو مقوله مهم است که برای رسیدن به آنها در جامعه برنامه ریزی صحیح باید داشته باشید.
وی گفت: برنامه پایش های مدیریتی به شبکه های ارسال شده و این پایش ها به صورت دوره ای و مدام انجام می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: شبکه ها در پایش های مدیریتی ستاد معاونت بهداشتی، رنکینگ می شوند، این پایش ها باعث ارتقاء شاخص سلامت می شود و از این جهت حائز اهمیت است.
شکیبا اظهار کرد: چند روستای سالم در شهرستانهای دالاهو، گیلانغرب، پاوه، کنگاور تا پایان سالجاری افتتاح می شود که یک افتخار برای دانشگاه محسوب می شود و امیدوارم با افزایش و توسعه آن، یک فرهنگ ایجاد کنیم تا مهاجرت معکوس به سمت روستا داشته باشیم.
نظر شما