به گزارش ایرنا ابوالحسن صفدری روز سهشنبه اظهارداشت: سیستان و بلوچستان به هشتمین مصرف کننده خون در سطح کشور تبدیل شده است.
وی بیان کرد: بیشاز سه هزار و ۲۰۰ نفر بیمار تالاسمی موجود در سیستان و بلوچستان ۶۸ درصد خون های اهدایی را مصرف میکنند.
سرپرست انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: فعالیت اصلی انتقال خون فراهم کردن فرآوردههای خونی سالم برای گروههای هدف شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، مادران باردار، اتاق عمل و تصادفات جادهای است.
وی بیان کرد: روزانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ واحد خون در سیستان و بلوچستان مصرف که در بهترین شرایط ۲۰۰ واحد از داخل و بقیه از شبکه خون رسانی کشور تامین میشود.
صفدری تصریح کرد: یکی مشوقهای مهم در بحث اهدای خون، توصیه و نقش مهم علما و روحانیون، ریش سفیدان و معتمدین سیستان و بلوچستان به مردم است.
وی همچنین از نیاز مبرم اهدای خون با توجه به برودت هوا و کاهش تعداد افراد اهدا کننده در سیستان و بلوچستان خبر داد.
سرپرست انتقال خون سیستان و بلوچستان دارا بودن حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم، نداشتن سابقه رفتار پرخطر، پایین نبودن فشار خون، دارا بودن حداقل ۱۸ سال تمام و حداکثر ۶۰ سال تمام، برخورداری از سلامت کامل و مبتلا نبودن به کمخونی را از شرایط لازم برای اهداکنندگان خون عنوان کرد.
به گزارش ایرنا از منظر کارشناسان در سیستان و بلوچستان با توجه به ثبت نشدن برخی ازدواجها به صورت رسمی و در نتیجه عدم دریافت مشاوره و انجام نشدن آزمایشهای قبل از ازدواج و همچنین وجود نگرشهای منفی در زمینه سقط جنین همچنان روند رو به رشد تعداد مبتلایان به بیماری تالاسمی ماژور ادامه دارد.
نظر شما