به گزارش خبرنگار ایرنا کامبیز مالکیزاده روز سهشنبه در مراسم راهاندازی خط گردشگری دریایی در رودخانه اروند بیان کرد: پس از سفر وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به آبادان در تیر امسال، استفاده از ظرفیتهای گردشگری بنادر آبادان بیشتر مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: وجود سه بندر تجاری در ساحل اروند و بهمنشیر دارای با جاذبه بکر گردشگری، می تواند صنعت گردشگری آبی را احیا و توسعه دهد.
مالکیزاده گفت:ظرفیتهای گردشگری خوبی به ویژه در زمینه گردشگری آبی در منطقه وجود دارد که گردشگران با گشت آبی در اروندرود فضایی بسیار زیبا، جذاب، کم نظیر و منحصر به فردی را مشاهده خواهند کرد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آبادان نیز با اشاره به وجود ۲ رودخانه بهمنشیر و اروند در آبادان و فراهم بودن شرایط برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در این بخش گفت: از سرمایه گذاری در طرحهای گردشگری آبی در آبادان حمایت میشود و صدور مدارک لازم برای این کار تسهیل شده است.
سیدشمسالدین نوربخش غفاری بیان کرد: حوزه گردشگری آبی آبادان با توجه به موقعیت خاص و هم مرز بودن با کشور عراق برای مردم جذابیت خاصی دارد.
وی افزود: راه انداری خط گردشگری آبی با شناور میلاد اروند مهترین کار انجام شده در اروندرود است و در حوزه رودخانه بهمنشیر نیز بهره گیری از گردشگری روستایی در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: پنج روستای گردشگری منطقه در مرحله اول هدف گردشگری آبی و روستایی قرار دارد که با ایجاد مناطق گردشگری در آنها کمک معیشتی خوبی برای روستاییان خواهد شد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آبادان با اشاره به وجود سه بندر آبادان، اروندکنار و چوئبده گفت: بندر آبادان به لحاظ داشتن پایانه مسافربری و همجواری با کشور عراق فرصت سرمایهگذاری خوبی در منطقه است.
شناور میلاد اروند با ظرفیت ۱۸۰ نفر در ۲ طبقه ساخته و در هفته هر روز گشت آبی در اروندرود خواهد داشت.
شهر آبادان توسط ۲ رودخانه بَهمَنشیر و اروندرود احاطه شده است.
نظر شما