فیلم «عینک» در انجمن سینمای جوانان مراغه تولید شد

مراغه- ایرنا- فیلم «عینک» در ژانر درآم اجتماعی که چندی پیش در مراغه تصویربرداری شده بود، در انجمن سینمای جوانان این شهرستان تولید شد.

نویسنده و کارگردان این فیلم روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: «عینک» در قطع کوتاه و با فرمت «FHD» در حال ساخت است و به بیان اختلاف‌ها و نقطه‌نظرهای سطح دید افراد و نسل‌ها از جهان پیرامون می‌پردازد تا ذهن بیننده را به کنکاش و تفکر در این باره فرا ‌خواند و با تعقل صحیح و از زاویه دید کارگردان موضوع را بررسی کند.

«فرشید ضیاءالملک» ادامه داد: ارتباطات اجتماعی در این اثر از سطح نگرش افراد شکل می‌گیرد و آشنایی با این مقوله باعث از بین رفتن بیشتر سوء‌تفاهم‌ها و بداخلاقی‌ها می‌شود.

وی به عوامل تولید این فیلم هم اشاره و بیان کرد: «احمد حیاوی» به عنوان دستیار کارگردان، حدیثه مقدم به عنوان عکاس، آنیل محمودزاده و یدالله محمودزاده به عنوان بازیگران و باران قربانی‌وند در نقش منشی صحنه در این فیلم نقش ایفا می‌کنند.

به گفته وی تصویربرداری و تدوین آن را «حسن توفیق» و صدابرداری را امید معروفی، سالار باقری بهبود، سینا سعدی بر عهده دارند.

«ضیاءالملک» اضافه کرد: موسیقی فیلم عینک بر عهده «علی روشن» است و طراحی دکور و لباس را نیز «لیدا مفتاحی» بر عهده دارد.

به گفته وی رضوان کثیری به عنوان «تیتراژ و طراح پوستر»، مهران نوبهار به عنوان مدیر تولید و کمال کفاشی‌فام در نقش تدارکات در تولید این فیلم مشارکت دارند.
«عینک» در سبک سوررئالیستی تولید می‌شود

رئیس انجمن سینمای جوانان دفتر مراغه نیز با بیان اینکه این فیلم در سبک سوررئالیستی تولید می‌شود، گفت: «عینک» شانزدهمین اثر این کارگردان است.

به گفته «طاهره اسدی‌فرد» این کارگردان فیلم‌های شیرینی‌چای را در سال ۱۳۹۰، وسوسه را در ۱۳۹۳، حس گمشده را در ۱۳۹۳ و ترانزیت را در ۱۳۹۶ کارگردانی کرده است.

وی ادامه داد: پاشا در سال ۱۳۹۷، بهرام در سال ۱۳۹۸، سنگ‌نگاره در سال ۱۳۹۸، سفره ایرانی در سال ۱۳۹۹، داستان عشق در سال ۱۳۹۹، آرزوهای بزرگ در سال ۱۳۹۹، به سوی سهند در سال ۱۴۰۰، سهند بهشتی بی‌انتها در سال ۱۴۰۰، کندوان در سال ۱۴۰۰ و زنگ آخر و «قخ لیخ» طی سال جاری توسط ضیاءالملک کارگردانی شده است.

وی با تاکید بر اینکه «ضیاءالملک» پس از شرکت کردن در دوره‌های آموزشی انجمن سینمای جوانان مراغه به تحصیل در رشته کارگردانی نیز روی آورده است، بیان کرد: از آغاز سال جاری تاکنون هفت دوره آموزشی شامل مبانی عکاسی، فتوشاپ، عکاسی پرتره، صدا، تدوین فیلم، کارگردانی فیلم و تصویربرداری در این دفتر برگزار شده و دوره جدید فیلم‌سازی نیز از ۱۹ آذر به مدت ۴۰۰ ساعت برگزار می‌شود.

رئیس انجمن سینمای جوانان دفتر مراغه ادامه داد: بخش تولید انجمن سینمای جوانان ایران به منظور حمایت از فیلم‌سازان نسبت به برگزاری «پیچینگ» برای پرداخت هزینه تولید فیلم کوتاه اقدام می‌کند و علاقه‌مندان از طریق ثبت‌ فیلم‌نامه یا ایده خود در سایت انجمن سینمای جوانان ایران می‌توانند پس از تصویب، کمک مالی برای ساخت فیلم دریافت کنند.

به گفته «اسدی‌فرد» امسال ۱۵ فیلم اولی در این دفتر تولید شده و همچنین در جشنواره فیلم کوتاه تبریز نیز آثار تولیدی هنرجویان این دفتر موفق به کسب مقام و جایزه شد.

به گزارش ایرنا دفتر مراغه جزو اولین دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران بوده و دومین دفتر آذربایجان‌شرقی بعد از تبریز و تنها دفتر جنوب استان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha