محمدمهدی ناصحی روز چهارشنبه در حاشیه نشست با رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در رشت با بیان اینکه کار بزرگ و مهمی در ساماندهی پوشش بیمه پایه در کشور انجام شدهاست، اظهار کرد: افرادی که جزو سه دهک جامعه هستند بدون اینکه بدانند، بیمه شدند البته بعد از بیمه شدن به آنها پیامک ارسال شدهاست.
وی با بیان اینکه ارزیابی وسیعی سال آینده در دهکهای بالاتر وجود دارد و افراد با پرداخت حداقل مبلغ میتوانند یکساله بیمه سلامت شود، اضافه کرد: این کار خوب نظام در حمایت مالی و بیمهای از مردم ارزشمند است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در ادامه با اشاره به تشکیل صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج در سال جاری خاطر نشان کرد: پنج هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ به این امر و برای انجام مراحل اجرایی اختصاص داده شدهاست.
وی با بیان اینکه اساسنامه صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج نیز آبان امسال تدوین شد، اظهار امیدواری کرد که این اساسنامه سال آینده خیلی بهتر از امسال اجرا شود البته در مدت همین چندماه از آغاز کار، آثار مثبتی داشتهاست.
مدیرعامل بیمه سلامت ایران خاطر نشان کرد: بیماریهای دارای هزینه های بسیار بالا از جمله سرطانها، بیماریها در زمینه مغز و اعصاب، متابولیک، بیماریهای مربوط به عروق خونی و قلبی و اُتیسم در صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعب العلاج دیده شدهاست.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر بیش از ۲۷ بیماری در سامانهها به طور کامل بارگذاری شده و مابقی تا ۴۴ بیماری نیز درحال بارگذاری است اما هنور کامل نشده، اضافه کرد: در مجموع ۱۰۷ بیماری تحت پوشش صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج قرار دارد، افراد در این گروه از بیماریها می توانند با مراجعه به مراکز دانشگاهی و معاونت درمان دانشگاهها و بیمه سلامت استانها با ارائه مدارک لازم هزینههای مربوطه را دریافت کنند.
ناصحی با ارزیابی مثبت عملکرد صندوق حمایت از بیماریهای خاص و صعبالعلاج گیلان اظهار کرد: پرداخت هزینههای مربوط به این بیماران در این استان نسبت به سایر استانها بیشتر بوده و تاکنون از پرونده بارگذاری شده با ۲ میلیارد و ۷۲۸ میلیون تومان "هزینه مازاد"، نصف آن پرداخت شده است ضمن اینکه پرداختیها ادامه دارد.
وی در بخش دیگری از مصاحبه با خبرنگار ایرنا درباره آخرین روند اجرای نسخهنویسی الکترونیک در کشور بیان کرد: وسعت نسخهنویسی الکترونیک در کشور کامل شده اما ممکن است درصدی از پزشکان هنوز نسخه را به صورت الکترونیکی ننویسند که باید خودشان را تطبیق دهند.
مدیرعامل بیمه سلامت ایران با تشریح مزایای نسخهنویسی الکترونیک و ضرورت توجه به این مهم اظهار کرد: جلوگیری از خطای پزشکی، کاهش هزینهها و مدیریت منابع از جمله کمک نسخهنویسی الکترونیک است.
ناصحی نسخه الکترونیک را درگاه پرونده الکترونیک سلامت عنوان کرد و افزود: امید است تا با پرشدن مولفههای دیگر، موضوع پرونده الکترونیک در سال ۱۴۰۲ در کشور اجرایی شود.
بر اساس آخرین آمار، افزون بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در استان گیلان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
نظر شما