زهره مردانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور بانوان ورزشکار این استان در رشتهها و میدانهای مختلف ملی و بینالمللی این موضوع را به اثبات رسانده است.
وی ادامه داد: بطور کلی ۵۰ هیات ورزشی فعال در استان و همچنین ۶۷۰ هیات فعال در شهرستانها وجود دارد.
رییس گروه هماهنگی امور ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان اصفهان با اشاره به اعزام ورزشکاران به مسابقات جهانی، آسیایی و بینالمللی، اظهار داشت: حضور در مسابقات ورزشی کشورهای اسلامی یکی از شاخصهای عملکرد بانوان ورزشکار اصفهانی در سال جاری بود که ۱۱ نفر شامل ورزشکار، پزشکیار و داور به مسابقات اعزام شدند.
وی با بیان اینکه ۹ نفر از آنها ورزشکار بودند، ادامه داد: ۶ نفر آنها یعنی ۷۰ درصد ورزشکاران اعزامی به این مسابقات مدال آور بودند که نقطه قوتی برای بانوان استان بهشمار میآید.
مردانی گفت: مسابقات استعدادهای برتر با اعزام ۱۶ تیم از استان و میزبانی ۶ رشته ورزشی برگزار شد که اصفهان پس از تهران موفق به کسب مقام دوم شد که نشاندهنده از توانمندی و استعدادهای بسیار بالای ورزشکاران این استان است.
وی اضافه کرد: در حوزه ورزش همگانی نیز قابلیتهای ارزشمندی با توجه به راهبردهای هیاتهای ورزشی استان و اداره های شهرستان ها وجود دارد و کارهای زیربنایی و مطلوبی در این حوزه انجام شده است.
رییس گروه هماهنگی امور ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان اصفهان گفت: برنامههای متعددی در راستای توسعه و حفظ و نگهداری ظرفیتهای ورزش بانوان در حوزههای فرهنگی، قهرمانی و همگانی انجام شده تا بتوانیم عناوین خوبی در عرصه ملی و بینالمللی کسب کنیم.
وی بیان کرد: ظرفیت و قابلیتهای ورزش بانوان در استان بالاست و موفقیتهای چشمگیر در سالهای گذشته تا به امروز نشان میدهد که در صورت حمایت و رفع مشکلات، دستاوردهای این بخش خیلی بیشتر خواهد شد.
استان اصفهان حدود ۳۷۵ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه در این استان فعالیت میکنند.
حدود ۵۰ درصد ورزشکاران زیر پوشش در استان بانوان هستند و در شماری از شهرستانها تعداد بانوان ورزشکار سازمان یافته بیش از مردان است.
نظر شما