به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز با اشاره به اعمال محدودیت های ویزایی علیه گامبیا به خاطر نپذیرفتن گامبیاییهای اخراجی از اتحادیه اروپا، نوشت: کمیسیون اروپا قصد دارد اقدامات مشابهی را علیه عراق، سنگال و بنگلادش به خاطر همکاری نکردن در پذیرش مهاجران اخراجی از اتحادیه اروپا اعمال کند.
رویترز نوشت: براساس گزارش اداره آمار اتحادیه اروپا، میزان موثر بازگشت مهاجران به کشورهای مبدا در سال ۲۰۲۱، ۲۱ درصد بوده است.
این در حالی است که علاوه بر هشت میلیون اوکراینی، براساس گزارش سازمان ملل، ۱۶۰ هزار نفر از آسیا و آفریقا نیز به اتحادیه اروپا مهاجرت کرده اند.
نشست امروز برای اصلاح سیاست های مهاجرتی اتحادیه اروپا مقدمه نشست آتی سران این اتحادیه در ۲ هفته آینده است تا تصمیمات نهایی در این خصوص اتخاذ شود.
خبرگزاری فرانسه نیز با اشاره به نشست امروز اتحادیه اروپا درباره مهاجران غیرقانونی، علت افزایش سخت گیری کشورهای اروپایی علیه مهاجران را روی کار آمدن راستگراها در بیشتر کشورها از جمله سوئد به عنوان رئیس دوره ای اتحادیه ارزیابی کرد.
به گزارش ایرنا، حضور میلیون ها مهاجر اوکراینی در کشورهای اروپایی در کنار کمبود مواد غذایی و انرژی زندگی را برای اروپایی ها سخت کرده و اتحادیه اروپا از سه سال قبل، قوانین مهاجرت را سخت کرده است.
نظر شما