به گزارش روز جمعه ایرنا پژوهشگر فرهنگی و نماینده حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم شورای اسلامی در این همایش بیان کرد: تواضع و فروتنی علت موفقیت و محبوبیت حاجقاسم بود و سردار دلها خودش را همواره یک سرباز میدید.
وی با اشاره به اینکه ارتقای درجه، تغییر رفتاری در منظرگاه کاری، روانی، اجتماعی و سیاسی حاج قاسم نداشت، بیان کرد: برخیها با یک مسئولیت کوچک دچار تغییر رفتار میشوند اما رفتار حاجقاسم هیچگاه تغییر نکرد.
وی با تاکید بر اینکه فرمانده دلها در عین تواضع و فروتنی، پرچم صلابت، شجاعت و رشادت را در همه حوزهها برافراشته بود، اضافه کرد: مکتب حاجقاسم بر اساس کلام خودش مبنی بر اینکه «ما ملت امام حسین(ع) هستیم» مکتب سالار شهیدان بود و ملت امام حسین(ع) هیچگاه زیر بار ظلم و ستم نمیرود.
حاج قاسم افتخار بینالمللی است
نماینده مردم ملکان، مبارکشهر و لیلان نیز در این همایش حاجقاسم را افتخار بینالمللی خواند و افزود: سردار دلها با تقویت جبهه مقاومت، منطقه را از لوث داعشیان جلاد و انسانکش پاک کرد و حق بزرگی بر گردن ملتهای منطقه دارد.
«سیدعلی موسوی» افزود: حاجقاسم در میدان سیاست و مدیریت بسیار مقتدر و در میدان اخلاق الگو بود تا جایی که از سیره و منش ایشان میتوان درسهای بسیاری آموخت.
وی همچنین با تاکید بر اینکه تاکنون در جهان تبیین برنامه خلاقانه و مدونی وجود نداشته است، بیان کرد: در اتفاقهای اخیر، یک عده قلیل میخواستند از زنان استفاده ابزاری بکنند و همین موضوع باید تلنگری برای این قشر باشد.
رئیس کمیسیون خدمت و محرومیتزدایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جایگاه زنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی متحول شده، اضافه کرد: زنان کشورمان اکنون در عرصههای مختلف جامعه از جمله در مراکز بهداشتی و درمانی، دانشگاهها و حتی جایگاههای سیاسی حضور فعال دارند و نگاه ابزاری طاغوت به زنان پس از انقلاب اسلامی از بین رفته است.
«موسوی» ادعای دشمنان مبنی بر کمتوجهی جمهوری اسلامی به زنان را بیهوده خواند و افزود: باید کارگروه و اتاق فکری در شهرستان تشکیل شود تا جهاد تبیین به ویژه در عرصه زنان این شهرستان تقویت گردد و برای رشد و اعتلای روزافزون این قشر نیز برنامهریزی شود.
دختران شیعهزاده شجاعت را از مادرشان زهرا(س) به ارث بردهاند
رئیس اداره محیط زیست ملکان نیز در این همایش خطاب به سردمداران آمریکایی بیان کرد: دختران شیعهزاده ایران اسلامی شجاعت را از مادرشان زهرا (س)، صبوری را عمهیشان حضرت زینب (س) و شهامت را از دختر سه ساله به ارث بردهاند و سلاحهایی چون چادر دارند.
«لیلا مصری» افزود: علاوه بر چادرم، سربند «یافاطمه»، دلگرمی سقا و فرمان سیدعلی جزو سلاحهای دیگر ما است و بر همین اساس باید حواستان به ما باشد زیرا اگر نگاه چپی به سمت حرم، حریم ولایت و ایران عزیر بکنید، جانتان را با خونتان میخرید.
وی با اشاره به اینکه زنان به جایگاه خودشان در ایران اسلامی واقف هستند، بیان کرد: ما جزو همان زنانی هستیم که قرآن کریم از آنان یاد کرده است و تاریخساز هستند.
وی ادامه داد: الگوی زنان ایرانی حضرت زهرا(س) است؛ همان شیرزنی که از حریم ولایت دست بر نداشت و به خاطر ولایت جانش را از دست داد.
«مصری» افزود: الگوی زنان ایرانی همان حضرت زینبی است که پشت ولایت و امام حسین(ع) ایستاد و نگذاشت که خونش پایمال شود چراکه اگر زینب نبود، حادثه کربلا گفته نمیشد.
وی تصریح کرد: به فرموده بنیانگذار جمهوری سلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی، در خانههایمان مادر و همسر هستیم اما در عین حال میتوانیم در جامعه نیز حضور فعالی داشته باشیم.
صیانت از محیط زیست به فرهنگسازی با مشارکت زنان نیاز دارد
رئیس اداره محیط زیست ملکان با تاکید بر اینکه صیانت از محیط زیست به فرهنگسازی و مشارکت روزافزون زنان نیاز دارد، بیان کرد: هریک از خانههای این شهر باید با نقشآفرینی زنان، محلی برای صیانت از محیط زیست باشد.
«مصری» تاکید کرد: در کنارتان هستیم تا در حفظ محیط زیست وارد عمل شویم و نگذاریم این شهر زیبا آسیب ببیند.
به گزارش ایرنا جمع قابل توجهی از زنان شهری و روستایی ملکان در این آیین حضور داشتند و بار دیگر با آرمانهای شهدا و امام شهدا تجدید میثاق کردند.
نظر شما