به گزارش ایرنا، این شرکت انگلیسی روز شنبه در توئیتر اعلام کرد: از اینکه باید اعلام کنیم فلایبی ورشکست شده است متاسفیم. این شرکت اکنون فعالیتهای خود را متوقف کرده است. به این ترتیب تمام پروازهای ورودی و خروجی فلایبی لغو شده است و دوباره برنامه ریزی نخواهد شد.
به این ترتیب صدها مسافری که امروز (شنبه) برای پرواز با این شرکت هواپیمایی بلیت تهیه کرده بودند سرگردان شدند. این برای دومین بار است که فلایبی اعلام ورشکستگی میکند. این شرکت هواپیمایی سه سال پیش هم به دلیل مشکلات مالی ناشی از برگزیت و همهگیری کرونا اعلام ورشکستگی کرده بود.
پل اسمیت یکی از مدیران ارشد آژانس هوایی انگلیس در این باره گفت: همیشه دیدن ورشکستگی یک شرکت هواپیمایی غم انگیز است و می دانیم که تصمیم فلایبی برای توقف تجارت برای همه کارکنان و مشتریان آن ناراحت کننده است. وی از مسافرانی که قصد پرواز با این ایرلاین را دارند خواست که به فرودگاه نروند «زیرا همه پروازهای فلایبی لغو شده است. »
یک سخنگوی دولت انگلیس هم در واکنش به این رویداد عنوان کرد که صنایع هوایی همچنان با مشکلات ناشی از همهگیری کرونا دستوپنجه نرم میکنند و فضای تجارت در این حوزه «چالشبرانگیز» است.
فلایبی در ماه مارس سال ۲۰۲۰ اعلام ورشکستگی کرد و به دنبال آن ۲ هزار و ۴۰۰ کارمند این شرکت بیکار شدند. امتیاز این شرکت در سال ۲۰۲۱ توسط موسسه ثایم اوپکو که گفته میشود با یک صندوق سرمایهگذاری آمریکایی موسوم به سایروس کپیتال است، خریداری شد. ثایم اوپکو سپس به فلایبی لیمیتد تغییر نام داد و دفتر خود را در فرودگاه بیرمنگهام تاسیس کرد.
این شرکت آوریل سال گذشته فعالیت خود را دوباره از سرگرفت و قصد داشت تا ۵۳۰ پرواز در هفته در ۲۳ مسیر انجام دهد و به فرودگاه هایی مانند بلفاست سیتی، بیرمنگام، میدلندز شرقی، گلاسکو، هیترو و لیدز برادفورد خدمات رسانی کند.
تاکنون بسیاری از شرکت های تجاری و فروشگاههای زنجیرهای در انگلیس بر اثر پیامدهای برگزیت و همهگیری کرونا تعطیل و یا نیروهای خود را تعدیل دادهاند. بعد از فلایبی شرکت هواپیمایی «فلای. بی. ام. آی» و غول گردشگری تامس کوک با ۱۷۸ سال قدمت، ۲۰ میلیون مشتری، ۱۰۵ هواپیما و ۲۰۰ هتل در ۱۶ کشور جهان هم اعلام ورشکستگی کرد.
این درحالیست که اقتصاد انگلیس بر اثر چندین بحران متوالی وارد دوره رکود شده است. نرخ تورم به ۱۰.۵ درصد رسیده که بالاترین حد در نزدیک به ۴ دهه گذشته است. نرخ بهره بینبانکی نیز به تاسی از شرایط موجود از ۰.۱ به ۳.۵ درصد رسیده است. انگلیس بر اساس اعلام مقام های این کشور از نوامبر سال گذشته میلادی وارد یک دوره طولانی رکود اقتصادی شده است.
نشریه اکونومیست چندی پیش در گزارشی وضع موجود اقتصاد انگلیس را یک بحران مزمن توصیف کرد که با خروج این کشور از اتحادیه اروپا تشدید شده است. در این گزارش میخوانیم ؛ انگلیس در یک بلاتکلیفی ۱۵ ساله گرفتار شده است. این کشور تمایل دارد خود را به عنوان یک مکان پویا و بازار آزاد تصور کند، اما اقتصادش از بسیاری کشورهای ثروتمند دنیا عقب مانده است. به نوشته اکونومیست یک حفره عمیق در اقتصاد بریتانیا ریشه دوانده و خروج از اتحادیه اروپا اوضاع را بدتر کرده است.
نظر شما