حمایت از غزه در قلب برایتون؛ پرچم فلسطین در ده‌ها خانه برافراشته شد

لندن – ایرنا – شماری از حامیان فلسطین در شهر برایتون انگلیس، در ادامه اعتراضات به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه و به‌منظور همبستگی با مردم فلسطین، اقدام به اهتزاز پرچم فلسطین از خانه‌های خود کردند.

به گزارش ایرنا، این حرکت اعتراضی که در آخرین جمعه سال ۲۰۲۴ برگزار شد، شاهد برافراشته‌شدن پرچم‌های فلسطین از پنجره ده‌ها خانه در یکی از خیابان‌های اصلی برایتون بود. حامیان فلسطین که از آغاز جنگ در غزه، با برگزاری تظاهرات در شهرهای مختلف انگلیس، خشم و اعتراض خود را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به منصه ظهور گذاشته‌اند، این بار تلاش کردند با روشی نمادین، صدای اعتراض خود را به بی‌تفاوتی دولت نسبت به وضعیت وخیم انسانی و نسل‌کشی در غزه برسانند.

دولت انگلیس تاکنون جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را «نسل‌کشی» توصیف نکرده است. کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس، اخیراً در مجلس عوام ادعا کرد: «من آنچه در غزه رخ می‌دهد را نسل‌کشی نمی‌دانم، اما معتقدم هر دو طرف باید قوانین بین‌المللی را رعایت کنند.»

در پاسخ به انتقاد یک نماینده مجلس درباره تحریف مفهوم نسل‌کشی و کم‌کاری لندن برای حمایت از مردم فلسطین، استارمر اظهار داشت: «با تعریف نسل‌کشی آشنا هستم و بر همین اساس این اتفاقات را نسل‌کشی نمی‌دانم.»

این در حالی است که مردم انگلیس با دیدگاه‌ها و مواضع دولت خود مخالفند و طی یک سال گذشته با برگزاری تظاهرات اعتراضی و سر دادن شعارهایی مانند «آتش‌بس فوری»، «توقف فروش سلاح به اسرائیل» و «پایان اشغال‌گری»، خشم و انزجار خود را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی ابراز کرده‌اند.

در واقع، سالی که گذشت را می‌توان سالی نمادین در تاریخ اعتراضات ضد اسرائیلی در انگلیس و نشان‌دهنده شکاف عمیق میان سیاست‌های دولت و خواسته‌های مردم این کشور دانست. این اعتراضات، که از دانشگاه‌ها تا خیابان‌ها و پارلمان گسترش یافته، صدای جامعه‌ای است که خواهان پایان خشونت و برقراری عدالت در فلسطین است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگی ویرانگر علیه مردم نوار غزه آغاز کرده که طی آن، هزاران فلسطینی، عمدتاً زنان و کودکان، شهید یا زخمی شده‌اند. علاوه بر این، ویرانی گسترده و قحطی شدید، شرایط انسانی را به بحرانی بی‌سابقه رسانده است.

این رژیم همچنین با تصویب قانونی، فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) را در اراضی اشغالی ممنوع کرده و قطعنامه‌های شورای امنیت و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر توقف جنگ و جلوگیری از نسل‌کشی را نقض می‌کند. با وجود تمام این جنایات، مقامات اسرائیلی اذعان کرده‌اند که یک سال پس از آغاز جنگ، هنوز نتوانسته‌اند به اهداف خود، ازجمله نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست، دست یابند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha