دکتر سید بهزاد رضوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:حتی در سه مورد نوزادان چهار روزه، یک هفته ای و ۱۵ روزه به دلیل انجام طب ستی غیر مجاز بر روی آنان در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای این شهرستانها بستری شدند و حتی یکی از آنان فوت کرده که علت دقیق آن در دست بررسی است.
وی ادامه داد: این افراد به صورت زیر زمینی و یا در مکانهای غیر بهداشتی فعالیت می کنند و خانواده ها هم بر اساس خرافات و برخی ذهنیت های نادرست از خدمات آنان استفاده می کنند.
رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت:بیشتر اقدامات که در قالب طب سنتی توسط این افراد انجام می شود زالو درمانی، بادکشی و حجامت است.
رضوی افزود:بر اساس مصوبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پرشکی انجام تمامی خدمات درمانی طب سنتی باید زیر نظر پزشک طب سنتی و یا پزشک دوره دیده مورد تایید این وزارتخانه و دانشگاههای علوم پزشکی انجام شود و هر گونه اقدام خلاف این مساله توسط افراد سود جو تخلف است.
وی اضافه کرد:از ابتدای امسال هفت نفر از افراد مداخله گر در درمان در زمینه های طب سنتی در شهرستانهای گناباد و بجستان شناسایی و با آنان برخورد شده است ولی باید با فرهنگ سازی مردم را نسبت به آسیبهای افزایش طب سنتی غیر مجاز بر سلامت عمومی آشنا کرد و تا زمانی که ذهنیت مردم در این زمینه ها تغییر نکند این معضل همچنان ادامه دارد.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است.
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
نظر شما