رییس سازمان مدیریت خراسان رضوی:ایجاد ردیف مستقل بودجه زیارت را باید به فال نیک گرفت

مشهد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: با پیگیری استاندار خراسان رضوی و جمعی از نماینگان مجلس برای سال آینده و در بودجه پیشنهادی دولت به مجلس شورای اسلامی، ردیف مستقلی برای موضوع زیارت در نظر گرفته شده است که باید این اقدام را به فال نیک گرفت.

رضا جمشیدی روز شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان رضوی در مشهد افزود: گرچه رقم ردیف پیشنهادی برای چهار شهر مذهبی مشهد، قم، شیراز و شهر ری، ۱۰۰ میلیارد تومان است ولی امید است با تلاش نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شاهد افزایش رقم این ردیف باشیم.

وی ادامه داد: سال ۱۴۰۱ این ردیف در بودجه نبود و رقم ۲۰۰ میلیارد تومان با تلاش نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استاندار خراسان رضوی در فرایند تصویب بودجه استانی به رقم اعتبارات خراسان رضوی اضافه شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت:همچنین در این نشست وضعیت اعتباری سال ۱۴۰۱ توضیح داده شد که رقم اعتبارات عمرانی حدود سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که ۳۰ درصد آن تاکنون تخصیص پیدا کرده است و در ماه های دیگر شاهد افزایش رقم تخصیص خواهیم بود.

جمشیدی افزود: در سال گذشته و زمان تقدیم لایحه بودجه، سازمان برنامه و بودجه کشور، رقم هشت درصد رشد اقتصادی را برای کشور مشخص و برای هر استان نیز، عددی را معین کرد که برای سال آینده نیز رشد اقتصادی کشور هشت درصد پیش بینی شده است ولی رقم استان‌ها به تفکیک هنوز ابلاغ و تعیین نشده است.

وی اضافه کرد:با توجه به این که حساب‌های منطقه ای و حساب‌های تولیدی، با وقفه زمانی یک ساله و توسط مرکز آمار رصد می‌شود مشخص نیست که هر استانی چه رشد اقتصادی را به دست آورده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: گزارشی در خصوص تقدیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ و وضعیت اعتبارات استان مطرح شد و بر همین اساس با فرض تصویب این لایحه استان خراسان رضوی مکلف است حدود ۳۲ درصد درآمدهای خود را که بیشتر هم مالیاتی است، افزایش دهد.

جمشیدی افزود: اعتبارات جاری خراسان رضوی هم در بودجه پیشنهادی سال آینده حدود ۴۲ درصد نسبت به امسال افزایش یافته که بیشتر آن مربوط به افرایش حقوق، مزایا و سایر هزینه های مرتبط با این موضوع است.

وی ادامه داد: به نظر می رسد اعتبارات عمرانی خراسان رضوی هم حدود ۲۲ درصد یعنی معادل میانگین رشد استانهای کشور در سال آینده نسبت به امسال افرایش داشته باشد.

بودجه زیارت در دولت نهم و دهم و با هدف تعمیق ابعاد این موضوع به صورت مستقل در بودجه پیشنهادی دولت قرار گرفت؛ در دولت یازدهم و دوازدهم با توجه به این که بسیاری از امکانات زیرساختی حوزه زیارت باید در استان خراسان رضوی و شهر مشهد فراهم شود این ردیف به صورت مستقل حذف و به بودجه استانی اضافه شد.

سال گذشته و در دولت سیزدهم رقم ۲۰۰ میلیارد تومان در بودجه استانی برای موضوع زیارت در نظر گرفته شده بود و از آن موقع صحبت ایجاد ردیف مستقل در بودجه ۱۴۰۲ مطرح شده بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha