به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا سیداحسن حسینی در خطبههای نماز جمعه این هفته سنندج، دهه فجر را نماد پیروزی ملت ایران و خواری طاغوت دانست و اظهار کرد: خدمت به مردم، مورد تاکید و رضایت خداوند و پیامبر(ص) است، بنابراین مسوولان در راستای خدمتگزاری و رفع مشکلات ملت، با تمام توان تلاش کنند.
وی با بیان اینکه مسوولان مراقب مردم باشند و برای جلب رضایت آنان تلاش کنند، یادآور شد: رضایت مردم از مسوولان، موجب محبوبیت دولتمردان و مدیران دستگاههای مختلف خواهد شد، پس مسوولان با مردم صادق باشید و خدمات ارزندهتر از گذشته انجام دهید.
خطیب جمعه موقت سنندج ضمن تقدیر از خدمات شرکت گاز به مردم و همکاری ادارات برای صرفهجویی در مصرف انرژی، افزود: تلاش و خدمات شبانهروزی پرسنل شهرداری سنندج در بارشهای اخیر و برفروبی معابر و کوچه و خیابانها نیز قابل تقدیر است و شهرداری همچنان باید برای خدمت به مردم آمادگی کامل داشته باشد.
ماموستا حسینی در بخش دیگری از خطبهها به روایتی از پیامبر(ص) اشاره کرد و گفت: طبق فرموده پیامبر(ص)، قبل از اینکه از دنیا برویم، از گناهان توبه کنیم و رضایت پروردگار را بدست بیاوریم، چراکه خداوند توبهپذیر و مهربان است و خیر و برکت را شامل فرد توبهکننده و خانوادهاش میکند.
وی، تعجیل در انجام کار نیک و ترک محرمات را از دیگر توصیههای پیامبر(ص) به مسلمانان عنوان و اضافه کرد: با ذکر و یاد خدا، همیشه ارتباط معنوی خود را با پرورگار حفظ کنیم.
امام جمعه موقت سنندج ادامه داد: همه به عنوان انسان مسلمان وظیفه داریم همواره به فکر اقشار ضعیف جامعه باشیم و به صورت مخفیانه و آشکار، به نیازمندان صدقه دهیم که باعث افزایش رزق و روزی میشود.
نماز جمعه سنندج هر هفته در مسجد دارالحسان سنندج که در ضلع شمالی خیابان امام خمینی(ره) واقع شده، برگزار میشود.
مسجد دارالاحسان سنندج از مساجد قدیمی کشور محسوب می شود و برابر کتیبههای موجود در بنای آن، این مسجد سال ۱۲۲۷ هجری قمری توسط امان الله خان اردلان والی کردستان ساخته شده و از نظر فضاهای موجود مشتمل بر ۲ ایوان شرقی و جنوبی، گلدسته های موجود بر بالای ایوان شرقی، صحن مرکزی، ۱۲ حجره اطراف، شبستان ستوندار با ۲۴ ستون سنگی مارپیچ است.
در سال های اخیر به دلیل افزایش تعداد نمازگزاران صحن جدید این مسجد در پنج طبقه نیز احداث شده و زنان و مردان مومن سنندجی هر هفته نماز وحدت بخش جمعه را در این مکان اقامه میکنند.
نظر شما