نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه: ریشه مشکلات اقتصادی واگذار نکردن امور به مردم است

تربت حیدریه ایرنا - نایب رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: علت اصلی مشکلات اقتصادی امروز کشور واگذار نکردن امور مرتبط با مردم به آنها است حال آنکه بها دادن به بخش خصوصی باعث رفع مسائل و امیدواری به آینده خواهد شد.

محسن زنگنه شنبه شب در جمع اقشار مختلف مردم تربت حیدریه در مسجد جامع شهرستان تربت حیدریه به مناسبت دهه فجر افزود: نظام بانکی، ارزی و شایسته سالاری در کشور باید اصلاح شود.

وی با بیان این که تورم، گرانی و مشکلات موجود اقتصاد کشور ساختاری است تصریح کرد: تا زمانی که نظام بانکداری و شایسته سالاری به طور اساسی و ریشه ای اصلاح نشود و مردم را در مسائل مرتبط دخالت ندهیم همین وضعیت را شاهد خواهیم بود.

نماینده مردم شهرستانهای تربت حیدریه، زاوه و مه ولات، گرانی و تورم را بی ارتباط با دولت ها دانست و گفت: البته برخی دولت ها به دلیل راههای اشتباهی که رفتند وضع را بدتر کردند ولی نباید فراموش‌ کرد که مشکلات ساختاری داریم و یکی از آنها نظام بانکی است که نه تنها تسهیل کننده امور نیست بلکه مخل اقتصاد است.

زنگنه افزود: بانک ها به موتور تولید پول تبدیل شده اند مثلا یک بانک، ۸۰ درصد منابع خود یعنی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان را به یک نفر تسهیلات پرداخت کرد و همین مسائل باعث شده است که رهبری و مراجع معظم تقلید بر اصلاح نظام بانکی و پولی تاکید کنند.

وی اضافه کرد: ایران‌خودرو و سایپا به مکانی برای دورهمی آقازاده ها تبدیل شده اند و این شرکت ها به جای این که به مردم منتقل شوند خودروها را در بورس می فروشند و سود آن به جیب خودروسازها می رود.

نایب رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت:مردم با بلند اندیشی مشکلات اقتصادی، تبعیض و بی عدالتی را به حساب نظام اسلامی نمی گذارند اما به مسوولان کم اعتماد شده اند به طوری که حاضر نیستند ۴۰ میلیارد دلار ارز ذخیره خانگی خود را وارد چرخه تولید کشور کنند.

زنگنه افزود: اگرچه تحریم، مشکل ساز است و اروپا و آمریکا در یک جبهه هماهنگ علیه ایران کار می‌کنند اما با این وجود کشورمان فقط طی دی ماه گذشته بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت صادر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تبریک مجدد دهه فجر به پیشرفت های حاصله در تربت حیدریه اشاره و اضافه کرد: مرحلخ نخست طرح بزرگ فولاد شهرستان با ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی اواخر سال آینده وارد مدار تولید می شود همچنین نیروگاه برق، کشتارگاه صنعتی و بزرگترین کارخانه کائولن کشور نیز آماده افتتاح است.

نماینده مردم شهرستانهای تربت حیدریه، زاوه و مه ولات از راه اندازی مرکز رشد و فناوری تربت حیدریه در محل بیمارستان غیر فعال دکتر قرایی به عنوان یک خبر خوش برای مردم شهرستان یاد کرد و افزود: خریداری این بیمارستان و تبدیل آن به مرکز رشد و فناوری، استان خراسان رضوی را بعد از مشهد دارای مکان مستقل علمی در حوزه فناوری خواهد کرد.

تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha