«حشمتاله عباسی» در گفت و گو با ایرنا، افزود: این طرحها شامل، بهرهبرداری از ۱۵ طرح آب و فاضلاب در شهرها و روستاهای استان مرکزی، ۲۲ طرح جهاد آبرسانی در روستاها و ۳ طرح فاضلاب است.
وی بیان کرد: اعتبار ۱۰ طرح آبرسانی روستایی این استان ۲۶۸ میلیارد ریال، پنج طرح آبرسانی شهری ۱۶۵ میلیارد ریال، سه طرح بهرهبرداری از شبکه جمعآوری فاضلاب یکهزار و ۷۹۲میلیارد ریال و ۲۲ طرح جهاد آبرسانی بالغ بر ۵۸۵ میلیارد ریال است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی ادامه داد: این شرکت در راستای بهرهگیری از انرژیهای پاک، ۱۰ نیروگاه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۲۰۰ کیلو وات در ۱۰ نقطه از استان با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال ایجاد کرد.
عباسی اظهار داشت: سامانه ازنزنی و سیستم نانو ازن با هدف تقویت کیفی تصفیهخانه با اعتباری بالغ بر ۳۱ میلیارد ریال نصب و راهاندازی شد.
وی بیان کرد: برای بهرهبرداری از طرحهای آبرسانی دهه مبارک فجر امسال اقداماتی شامل، اصلاح و توسعه ۳۳ کیلومتر شبکه توزیع آب، ۶۰ کیلومتر اصلاح و توسعه خطوط انتقال آب، حفر و تجهیز ۱۵ حلقه چاه آب، ساخت ۲۰ باب مخزن ذخیره آب با ظرفیت ۱۰ هزار و ۶۹۰ متر مکعب و ساخت پنج ایستگاه پمپاژ آب با ظرفیت ۳۵ لیتر در ثانیه و در بخش فاضلاب نیز اقداماتی همچون اجرای ۷۱ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب، ساخت سه ایستگاه پمپاژ و نصب هفت هزار و ۹۲۱ انشعاب فاضلاب انجام شده است.
۶۳۱ هزار و ۷۶۴ مشترک آب و ۲۹۹ هزار و ۹۲۲ مشترک فاضلاب شهری و روستایی در استان مرکزی به ثبت رسیده است.
نظر شما