به گزارش روز یکشنبه ایرنا، حبیب عبدلی در نشستی با فرماندار سراب افزود: در صورتی که هزینه تجهیزات لازم برای انجام زیر ساختها به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از سوی مسئولان این بخش فراهم شود این طرح تا پایان سال جاری اجرا می شود.
فرماندار سراب هم با بیان اینکه این شهرستان در یک ماه گذشته چند مرتبه سردترین شهر کشور بود، افزود: در وضعیت اضطراری منبعی برای دریافت دقیق وضعیت هوای مهربان وجود ندارد.
علی جهانی خاطرنشان کرد: نام بخش مهربان به دلیل نداشتن ایستگاه هواشناسی در سایت اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی دیده نمیشود و مهربانیها نمیتوانند اطلاعات دقیقی از پیشبینی هوای منطقه خود داشته باشند.
وی با بیان اینکه عمده فعالیت اهالی منطقه در حوزه کشاورزی و دامداری است، افزود: راه اندازی ایستگاه هواشناسی علاوه بر اینکه موجب آگاهی کشاورزان از وضعیت جوی میشود از خسارات ناشی از حوادث سیل و تگرگ نیز جلوگیری میکند.
شهرستان سراب با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در ۱۳۰ کیلومتری تبریز واقع شده و از سمت شمال با استان اردبیل و شهرستان هریس، از سمت شرق با استان اردبیل، از سمت غرب با شهرستان بستانآباد و از سمت جنوب با شهرستان میانه همسایه است.
شهرستان سراب دارای ۲ بخش به نامهای مرکزی (شامل دهستانهای رازلیق، ابرغان، آغمیون، صائین، حومه و ملایعقوب) و مهربان (شامل دهستانهای آلان برآغوش، اردلان و شربیان)، چهار نقطه شهری به نامهای سراب، مهربان، شربیان و دوزدوزان و ۱۸۶ آبادی میباشد.
۱۲۰ ایستگاه هواشناسی در استان آذربایجان شرقی اعم از ایستگاه سینوپتیک، کشاورزی، جاده ای، باران سنجی و غیره وجود دارد که پایش جوی استان را انجام میدهند.
نظر شما