خودمونی دانش‌آموزان دهه هشتادی گرگان با خدا

گرگان - ایرنا - دعا و نماز و جزءخوانی قرآن همراه با مرور درس‌ و مطالعه کتاب، بخشی از فعالیت سه روزه دانش‌آموزان دهه هشتادی گرگان در اعتکاف بود؛ مراسم معنوی و خودمونی نوجوانان و جوانان با خدا که حال معنوی همه را خوب کرد.

به گزارش ایرنا، نزدیک اذان ظهر وارد مسجد عسکریه الاقصی گرگان شدم . تعدادی از نوجوانان در حیاط مسجد مشغول گفتگو با هم هستند، یکی بر روی سکو تسبیح به دست ذکر می‌گوید و دیگری دعای عهد را زیر لب زمزمه می‌کند" اللهم رب النور العظیم و رب الکرسی الرفیع . . . "

به سختی می‌توانم از میان آن‌ها عبور کنم و خودم را از شبستان به صحن برسانم اما در داخل مسجد هم غوغایی است. انگار صحرای عرفاتی به پا شده و هرکس در گوشه‌ای دست نیاز به سود معبود دراز کرده و توجهی به اطراف ندارد.

همانجا دلم می‌گیرد و به حال خودم که لیاقت حضور در جمع معتکفین را ندارم افسوس می‌خورم.

پیوستن به "مهمانی خودم و خدا"

دانش آموز پایه نهم مدرسه هیات امنایی معلم یک گرگان گفت: هدف از شرکت دانش آموزان دهه هشتادی در اعتکاف دور شدن از فضای مجازی و پیوستن به "مهمانی خودم و خداست".

محمدحسین رجایی افزود: اعتکاف دانش آموزی باعث یادگیری بهتر احکام دینی، تربیتی و اخلاقی شده و چراغ راه دهه هشتادی‌ها برای تبیین و افزایش بصیرت است.

خودمونی دانش‌آموزان دهه هشتادی گرگان با خدا

وی اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با جنگ رسانه‌ای و فضاسازی مسموم تلاش می‌کنند نشان دهند مردم از دین رویگردان هستند ولی حضور پرتعداد در مراسمات معنوی مانند اعتکاف به‌خصوص از سوی جوانان خط بطلانی بر این اندیشه‌ها و توطئه‌های باطل است.

مادر! حتما برو

علی‌اصغر تیموری یکی از دانش آموزان پایه نهم مدرسه پیشگامان هم گفت: وقتی که اطلاعیه ثبت نام اعتکاف را در تابلوی اعلانات مدرسه دیدم با خانواده برای حضور در این آیین‌ معنوی مشورت کردم که با موافقت آن‌ها روبه‌رو شدم.

وی بیان کرد: مادرم گفت" حتما برو. برای ماه رمضان آماده می‌شی و می‌فهمی که می‌تونی ۳۰ روز روزه بگیری یا نه؟"

وی افزود: با حضور در اعتکاف دانش آموزی با خدا درد و دل کردم که امیدوارم نتیجه آن کمترشدن بار گناهانم و گرفتن ره‌توشه برای آینده باشد.

این دانش‌آموز گرگانی ادامه داد: دشمن در جنگ ترکیبی ایمان و اعتقادات جوانان را هدف گرفته که ما دانش‌آموزان با حضور در آیین‌های معنوی چون اعتکاف، روح و روان خود را تقویت کرده و در راستای دین و مذهب راسخ‌تر از همیشه گام برمی داریم.

تیموری افزود: شهدا با خواندن نماز شب به آرزوی خود برای رسیدن به معبود رسیدند و ما هم با شرکت در این آیین‌ معنوی و خواندن نماز شب، جعفر طیار و دعاهای توصیه‌شده این ایام راه آنان را ادامه می‌دهیم.

خودمونی دانش‌آموزان دهه هشتادی گرگان با خدا
اعتکاف تولدی دوباره

ابوالفضل ابوالقاسمی دانش آموز پایه نهم مدرسه هیات امنایی معلم ۲ گرگان هم گفت: ماه رجب ماه خدا و پل مستقیمی برای ارتباط با معبود است و ما می توانیم از این مسیر برای نزدیکی با پروردگار استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: اعتکاف بهترین فرصت برای بازسازی روحی و معنوی به‌خصوص برای جوانان و نوجوانان است که باعث تولد دوباره ما خواهد شد.

این دانش آموز پایه نهم  افزود: اعتکاف مستحبات بسیاری دارد که در این مدت تلاش کردیم در حد امکان و بضاعت آن‌ها را به جا بیاوریم و خوشحالم که آموخته‌های معنوی من از اعتکاف بیشتر از باورم بود.

ابوالقاسمی افزود: اعتکاف دانش آموزی دهه هشتادی‌های گلستان نشانه پایبندی نسل جوان ایران اسلامی به دین، ولایت فقیه است.

خودمونی دانش‌آموزان دهه هشتادی گرگان با خدا
تربیت دینی، اخلاقی و فرهنگی دانش آموزی با اعتکاف

حسام جهان‌افروز دانش آموز پایه هفتم مدرسه معلم یک گرگان هم گفت: چند روز قبل وقتی در زنگ تفریح مدرسه با دوستانم صحبت می‌کردم متوجه شدم که آن‌ها برای حضور در اعتکاف ثبت نام کردند و از من خواستم به جمع آنان بپیوندم که من هم این کار را کردم.

وی افزود: اعتکاف در تربیت دینی، اجتماعی و فرهنگی قشر دانش آموز و ارتباط با خدا تاثیرگذار است و من این اتفاقات خوب را با چشم دیدم و خوشحالم که در این مراسم شرکت کردم.

جهان افروز اظهار کرد: دشمنان تبلیغات منفی بسیاری برای دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها انجام می‌دهند تا در پویش‌های مردمی و مذهبی شرکت نکنند اما حضور گسترده دانش آموزان در مراسم اعتکاف توطئه های آنها را خنثی کرد.

محمد عارف پروار دانش آموز پایه نهم مدرسه هیات امنایی معلم یک گرگان هم گفت: اعتکاف بینش دینی، اعتقادات، رابطه با خدا را قوی‌تر کرده و در این مکان مقدس با خدا رفیق شده و حرف ها و آرزوهایمان را مطرح کردیم.

وی اظهار کرد: چند روز مهمان خدا بودن تقویت اعتقاد و باورهای قلبی، دست پیدا کردن به موفقیت های معنوی و گوش به فرمان دستورات خدا بودن، گوشه‌ای ثمره شرکت اعتکاف بود.

علیرضا صفاری شاهکویی دانش آموز پایه هشتم مدرسه پیشگامان تربیت گرگان هم گفت: با مشورت والدینم در اعتکاف شرکت کردم و این چند روز با عبادت، روزه و نماز سعی کردم برای آخرت توشه‌ای فراهم کنم.

وی افزود: ما دانش آموزان دهه هشتادی با حضورمان در اعتکاف سال جاری به رسانه های معاند نشان دادیم که پشت کشورمان هستیم.

خودمونی دانش‌آموزان دهه هشتادی گرگان با خدا
نقش اعتکاف دانش آموزی در تقویت بنیان دینی

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گلستان گفت: تربیت دینی و اسلامی برای نسل نوجوان و جوان اهمیت ویژه ای دارد که در دهه گذشته مورد غفلت قرار گرفته بود.

موسی کابلی افزود: با شیوع ویروس کرونا دانش آموزان حدود ۸۰۰ روز دانش آموزان از محیط مدرسه، آموزش و تربیت دور بودند که در نتیجه آن آسیب زیادی به آنان در ابعاد آموزشی و فرهنگی وارد شد که برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی گامی در راستای تقویت بنیان دینی آنان است.

وی اظهار کرد: اعتکاف در راستای تقویت ارتباط با خدا و خودشناسی مهم است و فضایی را برای علاقه‌مندان فراهم می‌کند که روحیه دینی و معنوی را در خود تقویت کنند.

کابلی افزود: دانش‌آموزان آنچه در این سه روز اعتکاف یاد می‌گیرند را به عنوان سوغات فرهنگی به مدارس می‌برند و با دیگر همکلاسی‌های خود تقسیم می‌کنند.

خودمونی دانش‌آموزان دهه هشتادی گرگان با خدا
مسئول اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان شهرستان گرگان هم گفت: ظرفیت پذیرش اعتکاف دانش آموزی در گرگان حدود ۱۰۰ نفر بود که بیش از ۲۲۰ نفر ثبت نام کردند و در نهایت ۱۲۰ نفر از دانش آموزان دوره اول متوسطه در مسجد امام حسن عسگری (ع) معتکف شدند.

امید قدمیاری افزود: در مجموع حدود ۷۰۰ نفر از اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزی در گرگان، کردکوی، مینودشت و گنبدکاووس از پایه های هفتم، هشتم و نهم در اعتکاف دانش آموزی استان گلستان شرکت کردند.

وی بیان کرد: برنامه های جذاب و متناسب با ذائقه دانش آموزان در استقبال حداکثری آنها مثمرثمر بود.

به گفته وی در اعتکاف دانش‌آموزی برنامه هایی از جمله اکران فیلم، مسابقات کتابخوانی، جُنگ شادی، جلسات بصیرتی، نماز جماعت، استفاده از علما و کارشناسان و تولید محتواهای مناسب ارائه شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha