به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری آذربایجان غربی، رییس کل دادگستری آذربایجان غربی روز سهشنبه در حاشیه بازدید از یک شرکت دانش بنیان تولیدی از تلاش و پیگیری دستگاه قضایی در حمایت از شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
ناصر عتباتی گفت: در این راستا با ساخت دستگاه ضد سرما زدگی از پنج هزار میلیارد تومان تضییع محصولات کشاورزی با انبوه سازی دستگاه توسط دانش بنیان ها جلوگیری خواهد شد.
وی پس از شنیدن صحبتهای مدیران این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: باید بین دانش، صنعت و اقتصاد یک ارتباط منطقی و معقول برقرار کرد تا دانش بنیان ها رشد اقتصادی هم داشته باشند.
عتباتی در خصوص این واحد دانش بنیان که در کار تولید دستگاههای ضد سرمازدگی محصولات کشاورزی فعالیت دارد، افزود: با حل مشکلات این واحد و تجاری سازی محصولات آن میتوان نسبت به استفاده بهینه از محصولات کشاورزی امیدوار بود.
وی در بازدید از پارک علم و فناوری و نمایشگاه محصولات دانش بنیان با کار آفرینان این واحدها نیز گفتوگو کرد و در جریان نیازمندیها و مشکلات آنها قرار گرفت.
عتباتی از چند واحد دانش بنیان فعال بازدید کرد و واحد تولیدی عطر را که به همت جوانان نخبه استان و با فن آوریهای بومی و داخلی به مرحله تولید رسیده بود را افتتاح کرد.
نگاهها به پارک علم و فناوری و فعالیتهای دانشبنیان باید حمایتی و سازنده با رویکرد پیوند علم و تولید باشد
جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری با محوریت مسایل پارک علم و فن آوری استان با حضور رییس کل. دادستان مرکز استان، بازرس استان و تعدادی از مدیران استانی و مسوولین پارک علم و فناوری عصر سهشنبه برگزار شد.
ریبس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه گفت: پارک علم و فناوری استان نیازمند توجه ویژه و خاص همه مسوولان در مسیر توسعه و پیشرفت است.
عتباتی ادامه داد: مدیرانی که در خصوص کارآفرینی و تولید دانش بنیان و پویایی اقتصاد استان همراهی و تلاش کنند مورد حمایت قضایی هستند و دستگاه قضایی در کنار آنان است.
وی افزود: نگاهها در مقوله علم و فناوری و ارتباط آن با صنعت و تولید و اشتغال باید حمایتی و سازنده باشد و از نخبگان و فعالان دانش بنیان نیز حمایت کرد.
رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیان اینکه پارک علم و فناوری یک مجموعه علمی، فناوری و پیشرو در علوم و فنون است، گفت: این مجموعه آبروی استان است و باید با تمام ظرفیتها مورد حمایت قرار گیرد.
به گفته وی، پارک علم و فناوری فرصتی برای توسعه و رشد علمی و اقتصادی استان است خصوصا ظرفیتهای مرزی، طبیعی، کشاورزی و اقلیمی موجود باید در خدمت علم و فناوری باشد.
عتباتی استفاده از ظرفیت خیرین هم در این عرصه را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: افزایش ارتباط علم و صنعت و اقتصاد موجب رشد و توسعه اقتصادی استان و در نتیجه کاهش بزهکاری و آسیبهای اجتماعی جامعه است.
نظر شما