به گزارش ایرنا، محمدمهدی شیرزاد روز سهشنبه در این زمینه به خبرنگاران بیان کرد: کشف این میزان انشعاب غیرمجاز خطرناک است و میتواند شهرستان آستارا را از نظر زیرساختهای آبرسانی بیمار و فاسد کند.
وی افزود: بر همین اساس شدت تخریبی که روی زیرساختهای آبرسانی زده بود، پیگیری شد و مصوبهای دریافت گردید که چند روستای دارای ظرفیت سرقت آب در شهرستان آستارا شناسایی و اقدامهایی برای مقابله با آن انجام شود.
مدیر امور آب و فاضلاب آستارا اظهار کرد: الان در حال کار هستیم و برای نمونه اصلاح شبکه پیر و فرسوده روستای باغچهسرا آغاز شده است و در همین دهه مبارک نیز کلنگزنی اصلاح هفت کیلومتر از شبکه آنجا انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: این اتفاق میتواند از تلفات آب پنهانی جلوگیری کند و همان درصد هدر رفت یا آب بدون درآمد، در حوزه چرخش آب به دست مشترکان در روستای باغچهسرا، شهر آستارا و سایر روستاهای تحت تاثیر تنش آبی برسد.
شیرزاد عنوان کرد: مدیران در دورههای مختلف به اندازه کافی زحمت خود را کشیدند اما به هر دلیلی از جمله مقتضیات زمان، شرایط اقتصادی یا هر دلیل دیگری هنوز چالشهایی وجود دارد و از این رو بحث آبرسانی در آستارا با جاهای دیگر تفاوت دارد و علمی که برای آبرسانی در اینجا بهکار گرفته میشود، باید نسبت به شهرستانهای دیگر متفاوت باشد.
وی تاکید کرد: شاید برخی کارهای اجرایی مشابه باشد اما واقعیت این است که در آستارا فقر منابع داریم و باید خیلی دقت کنیم؛ فقر منابع به این معنا نیست که آب یا باران نداریم، بلکه استفاده از آنها دشوار است و هزینه اقتصادی زیادی میبرد تا بتوانیم آنها را در اختیار بگیریم.
افزون بر ۴۹ هزار مشترک آب و فاضلاب در شهرستان آستارا وجود دارد.
شهرستان آستارا با جمعیت حدود ۹۵ هزار نفر در منتهی الیه غرب استان گیلان، در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.
نظر شما