به گزارش ایرنا،اسلام جاودان خرد روز سه شنبه در حاشیه بازدید از این منطقه با اشاره به اینکه به دلیل نا ایمن بودن جدول آب نیروگاه برق آبی شهرستان دنا ، هر ساله شاهد پیدا شدن لاشه هایی از پلنگ و خرس در دریچه منهول این نیروگاه هستیم تاکید کرد:ایمن سازی این جدول با فنس کشی یکی از مطالبه های جدی مسئولان محیط زیست از آب منطقه ای استان است.
وی بیان کرد: در سال های گذشته چندین بار به دلیل ناایمن بودن جدول آب نیروگاه برق آبی منطقه کوه گل در شهرستان دنا برخی گونه های حیات وحش در این جدول سقوط کرده و تلف می شدند.
جاودان خرد گفت :برای جلوگیری از تکرار این تجربیات نیاز است ایمن سازی جدول آب نیروگاه برق آبی مذکور در دستور کار قرار گیرد.
بامداد امروز گروهی از کارشناسان محیط زیست و آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد با حضور در محل نقاط حادثه خیز را شناسایی و بر ضرورت ایمن سازی آن تاکید کردند.
براساس برنامه ریزی صورت گرفته در این بازدید قرار شد پس از کاهش برودت شدید هوا نسبت به انجام عملیات اجرایی ایمن سازی این منطقه اقدام شود.
پارک ملی دنا و منطقه حفاظت شده دنا وسعتی معادل ۹۳ هزار و ۶۶۰ هکتار دارای ۱۵۵ گونه جانوری پرنده، ۲۴ گونه جانوری پستاندار، ۲۰ گونه آبزی و ۳۹ خزنده است.
منطقه حفاظت شده دنا یکی از غنی ترین مناطق زیستی از لحاظ تنوع گیاهی و جانوری در ایران و دنیاست که در سال ۲۰۱۰ میلادی از سوی سازمان یونسکو به عنوان اولین ذخیره گاه بعد از انقلاب، دهمین ذخیرگاه بیوسفری ایران و پانصد و پنجاهمین ذخیرهگاه دنیا به ثبت رسید.
نظر شما