به گزارش روز سه شنبه ایرنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر علی یزدانی افزود: بررسی ماموریتهای اورژانس پیش بیمارستانی طی سال جاری نشان میدهد که ۳۷ هزار و ۶۰۰ ماموریت امداد رسانی به مصدومان تصادفات شهری و هفت هزار و ۱۶۳ ماموریت تصادفات جاده ای توسط اورژانس پیش بیمارستانی این دانشگاه انجام شده است که حدود یک سوم از مصدومان ثبت شده به عابرین پیاده تعلق دارد.
وی بیان کرد: آسیب وارد شده به عابرین بسیار شدیدتر از سایر رانندگان و سرنشینان وسائل نقلیه است و در بسیاری از آسیب دیدگان متاسفانه فوت در صحنه حادثه و نقص عضو و آسیبهای طولانی مدت اعضا بدن را بدنبال داشته است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این موضوع فقط با رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توسط رانندگان و همچنین رعایت نکات ایمنی توسط عابرین در حین عبور از خیابان و استفاده از محل های مخصوص مانند خط کشی های عابرین پیاده و پلهای هوایی و زیرگذرها به ویژه در زمان عبور از بزرگراهها و توجه به هشدارهای پلیس قابل پیشگیری است.
دکتر یزدانی افزود: با آموزش کودکان و نوجوانان و جوانان در خصوص رعایت قوانین و مقررات می توان امید داشت تا در آینده شاهد کاهش آمار تصادفات باشیم.
به گفته وی، اگر شهروندان با حادثه تصادفی روبرو شدند، مهمترین موضوع حفظ امنیت صحنه و جلوگیری از بروز حوادث ثانویه است و پس از آن پرهیز از جابجایی مصدوم و تماس با اورژانس ۱۱۵ اهمیت دارد، همچنین شهروندان می بایست از ایجاد ترافیک در مسیر خودداری کنند تا نیروهای امدادی به محل حادثه رسیده و به مصدومان امداد رسانی کنند.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۰ پایگاه عملیاتی شامل ۹۸ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.
نظر شما