به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود فیروزی روز سهشنبه در آیین افتتاح مرکز توانبخشی بیماران مزمن پاستور تربتحیدریه افزود: ۱۷۰ نوع خدمت حمایتی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی در قالب ۶۰ وظیفه به جمعیت تحت پوشش ارائه می شود.
وی اضافه کرد: حدود ۱۳۵ هزار نفر از مددجویان بهزیستی معلول واجد پرونده و ۷۵ هزار نفر مددجو شامل کودکان کار، بدسرپرست یا بیسرپرست هستند که انواع خدمات حمایتی و اجتماعی دریافت می کنند.
فیروزی با بیان اینکه ۱۸ هزار نفر معتاد در مراکز شبانهروزی بهزیستی خراسان رضوی تحت درمان هستند، گفت: ۲ هزار فرزند بدسرپرست یا بیسرپرست در ۱۰۰ خانه فرزندان و نزدیک به هفت هزار نفر سالمند و معلول با آسیب های متفاوت از خدمات اجتماعی و حمایتی بهزیستی استان استفاده میکنند.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به مشارکت بخش خصوصی و نیکوکاران و ضرورت استفاده بیشتر از توان آنها با هدف ارتقای کیفیت خدمات به مددجویان بهزیستی ادامه داد: یک هزار و ۲۵۰ مجوز برای بخش خصوصی در سطح استان صادر شده است .
افتتاح مرکز بیماران مزمن پاستور در تربتحیدریه
در این مراسم رییس اداره بهزیستی تربتحیدریه نیز گفت: مرکز توانبخشی بیماران مزمن پاستور این شهرستان توسط بخش خصوصی و با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال دایر شده است.
فاطمه صادقامیری با بیان اینکه این دومین مرکز توانبخشی بیماران مزمن در تربت حیدریه است، افزود: با وجود ارتقای کمی و کیفی مراکز حمایتی بهزیستی هنوز در سطح شهرستان مرکز نگهداری بانوان اعصاب و روان وجود ندارد.
وی بیان کرد: هم اکنون سازمان بهزیستی به هر مرکز بخش خصوصی تربت حیدریه بابت نگهداری بیمار مجهول سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و به دیگر بیماران ماهیانه سه میلیون تومان میپردازد.
صادقامیری جمعیت تحت پوشش بهزیستی تربتحیدریه را ۲۰ هزار نفر در ساختار ۶ هزار خانواده اعلام و اظهار کرد: این افراد شامل معلولان، بیماران اعصاب و روان و زنان سرپرست خانوار هستند که ۴۰ درصدشان مستمری بگیر هستند.
وی خاطر نشان کرد: هرچند به کمک اعتبارات دولتی کمک های خوبی در بخشهای هزینه درمان، وسایل کمک بهداشتی، وسایل کمک توانبخشی و ساخت خانه به جمعیت تحت پوشش بهزیستی ارائه می شود اما در تربت حیدریه به دلیل کافی نبودن اعتبارات به مشارکت نیکوکاران نیاز داریم.
تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد مقدس از شهرهای مهم و بزرگ خراسان رضوی است.
نظر شما